Policija privela Vlasotinčanina zbog nasilja u porodici

Valjevo: Pokušali da iznude 4.000 evra

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
M. M. se stavlja na teret da je od tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Valjeva tražio novac i pretio da će ugroziti život njemu i članovima njegove porodice
VALjEVO – Protiv M. M. (28), M. D. (25) i V. M. (25) određen je pritvor do 30 dana, jer su osumnjičeni da su od februara do juna ove godine od tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Valjeva, koga su poznavali od ranije, pokušali da... »

Trojica uhapšena zbog iznude: Pretili mladiću da će mu ubiti porodicu, ako im ne da 4.000 evra!

Kurir sreda, 13. jun 2018.
VALJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su trojicu mladića zbog sumnje da su od februara do juna ove godine, od 39-godišnjeg Valjevca, sa kojim su se poznavali i ranije, pokušali da iznude 4.000 evra, saopšteno je iz valjevske policije. Uhapšeni su M.M. (28), zbog... »

Policija privela Vlasotinčanina zbog nasilja u porodici

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Policija privela Vlasotinčanina zbog nasilja u porodici
LESKOVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu uhapsili su M.M. (28) iz okoline Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
M.M. se tereti da je juče, u ranim jutarnjim časovima, suprugu sa kojom živi u porodičnom domaćinstvu vređao, maltretirao i tukao, nanevši joj lake telesne povrede po glavi i telu. Sudija Osnovnog suda u Leskovcu je, na predlog... »

Pokušali da iznude: 4.000 evra Pretili mladiću da će mu ubiti porodicu, ako im ne da pare

Blic sreda, 13. jun 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su trojicu mladića zbog sumnje da su od februara do juna ove godine, od 39-godišnjeg Valjevca, sa kojim su se poznavali odranije, pokušali da iznude 4.000 evra, saopšteno je iz valjevske policije. Uhapšeni su M.M. (28), zbog postojanja... »

Pao diler u Nišu: Policija pretresla automobil, pa pronašla sumnjivi paketić!

Kurir sreda, 13. jun 2018.
NIŠ - Policija u Nišu uhаpsila je M.M. (49) iz Nišа, u čijem je vozilu "BMW", pronađen paket аmfetаminа težine 303,3 grаmа. U saopštenju policije se navodi da je paket pronađen u kaseti ispod volana. Veruje se dа je pronаđenа drogа nаmenjenа dаljoj uličnoj preprodаji. Po nаlogu tužiocа, M.M. je... »

Niš, hapšenje zbog opojnih droga

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: Niš, hapšenje zbog opojnih droga
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. M. (1969) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom kontrole, u vozilu marke "BMV" kojim je upravljao osumnjičeni, u kaseti ispod volana, pronašla paket amfetamina težine 303,3 grama. Sumnja se da je pronađena droga namenjena daljoj uličnoj preprodaji. Po... »

Droga u kaseti: BMW-a Zaplenjen amfetamin vredan 3.000 evra

Blic sreda, 13. jun 2018.
Niška policija uhapsila je M. M. (48) iz Niša nakon što je u njegovom automobile marke BMW pronađen paket sintetičke droge amfetamin težine 303,3 grama. Kako “Blic” saznaje, policija je zaustavila automobile u Sremskoj ulici u Nišu, a nakon pretresa vozila, droga je otkrivena u kaseti ispod volana... »

Napadnut policajac kod Lazarevca

Danas sreda, 13. jun 2018.
Policijski službenik N. J. (1990) napadnut je danas oko 18,30 časova, u mestu Županjac kod Lazarevca, od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu, saopštio je večeras MUP.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su P. Ž. (1976), koji je naneo udarac u predelu lica policijskom službeniku. Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta... »

MUP: Uhapšen napadač na policajca

Blic sreda, 13. jun 2018.
Policijski službenik J. N. (28) napadnut je danas oko 18,30 časova, u mestu Županjac kod Lazarevca, od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu, saopštio je večeras MUP Srbije. - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Ž. P. (42), koji je naneo udarac u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.