Mihajlović: Koridor 10 gotov do septembra ili oktobra

Mihajlović: Koridor 10 gotov do septembra ili oktobra

Radio 021 sreda, 13. jun 2018.
U Grdeličkoj klisuri je od ukupno 26 km trase Koridora 10 asfaltirano više od 20 km auto-puta, a ministarka građevine Zorana Mihajlović je najavila da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru.
Opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biće završeno najkasnije do decembra, rekla je Mihajlović, koja je zajedno sa v.d. direktora Koridora Srbije Zoranom Babićem obišla radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz... »

Zorana Mihajlović: Koridor 10 gotov do septembra ili oktobra

Gde investirati sreda, 13. jun 2018.
U Grdeličkoj klisuri je od ukupno 26 km trase Koridora 10 asfaltirano više od 20 km auto-puta.
Ministarka građevine Zorana Mihajlović je najavila da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru. Opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biće završeno najkasnije do decembra, rekla je Mihajlović, koja je zajedno... »

Koridor 10 gotov na jesen: U Grdeličkoj klisuri asfaltirano 20 od 26 kilometara puta, radi se i noću

Blic sreda, 13. jun 2018.
U Grdeličkoj klisuri je od ukupno 26 km trase Koridora 10 asfaltirano više od 20 km autoputa, a potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović je najavila da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru. Opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biće završeno najkasnije... »

Asfaltirano 20 kilometara autoputa! (foto)

Mondo sreda, 13. jun 2018.
U Grdeličkoj klisuri je od ukupno 26 km trase Koridora 10 asfaltirano više od 20 km autoputa, a potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović je najavila da će ceo Koridor 10 biti završen u septembru ili oktobru.
Opremanje tunela na južnom kraku Koridora 10 biće završeno najkasnije do decembra, rekla je sinoć Mihajlović, koja je zajedno sa v.d. direktora Koridora Srbije Zoranom Babićem obišla radove na izgradnji autoputa na Koridoru 10... »

Mihajlović: Mi gradimo puteve, drugi blokiraju

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Mihajlović: Mi gradimo puteve, drugi blokiraju
Vladičin Han -- Ministarka Zorana Mihajlović, prilikom obilaska radova na Koridoru 10, izjavila da, dok Vlada gradi auto-puteve, drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju.
"Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom. Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju. I u tome se razlikujemo", rekla Mihajlovićeva, obilazeći radove na izgradnji auto-puta... »

Mihajlović: Koridor 10 gotov na jesen

Danas sreda, 13. jun 2018.
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je večeras radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina-Vladičin Han, saopštio je kabinet Mihajlovićeve.
“Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom. Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju. I u tome se razlikujemo”, izjavila je Mihajlovićeva. Ona je obišla radove u tunelu... »

Ministarka Mihajlović: Mi gradimo puteve i spajamo Srbiju sa EU, a neki drugi je blokiraju, u tome se razlikujemo

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović obišla je radove u tunelu Manajle, kao i most Vrla na delu trase od tunela do Vladičinog Hana
Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je zajedno sa direktorima „Koridora“ i „Puteva Srbije“, Zoranom Babićem i Zoranom Drobnjakom, načelnikom Pčinjskog... »
©2018 Netmark d.o.o.