Povezane vesti

Teška noć u Beogradu: Dve osobe ranjene na Zvezdari, tinejdžer pronađen u teškom stanju

Vesti online sreda, 13. jun 2018.
Dve osobe povređene su tokom noći iz vatrenog oružja u ulici Pljevaljska, dok je jedan tinejdžer rano jutros pronađen u ulici Jurija Gagarina sa teškim telesnim povredama grudnog koša.
Kako je Tanjugu rekao portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, Hitna pomoć zatekla je u 03.17 časova mladića (16) sa teškim telesnim povredama grudnog koša u Jurija Gagarina i prevezla ga u Urgentni centar. Nisu poznate okolnosti... »

Pucnjava na Zvezdari, dve osobe ranjene

Mondo sreda, 13. jun 2018.
Kod šoping centra "Aviv park" u beogradskoj opštini Zvezdara dogodila se pucnjava u kojoj su ranjene dve osobe.
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Hitna pomoć u Beogradu tokom noći zbrinula je muškarca i ženu koji su ranjeni vatrenim oružjem, rečeno je jutros u toj službi. Muškarac (31) upucan je u nogu, a žena (34) u stopalo sinoć... »

Dve osobe ranjene u pucnjavi na Zvezdari

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Dve osobe ranjene u pucnjavi na Zvezdari
BEOGRAD - Dve osobe su ranjene kada je kod šoping centra "Aviv park" u beogradskoj opštini Zvezdara došlo do pucnjave.
Ranjene osobe su prebačene u Urgentni centar, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Ranjene osobe nisu životno ugrožene, prenosi RTS. Uviđaj je u... »

Muškarac i žena ranjeni na Zvezdari

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
Hitna pomoć u Beogradu tokom noći zbrinula je muškarca i ženu koji su ranjeni vatrenim oružjem, rečeno je jutros u toj službi.
Muškarac (31) je ranjen u nogu, a žena (34) u stopalo sinoć oko 23 časa u Pljevaljskoj ulici, rekao je predstavnik Hitne pomoći Mirko... »

Dve osobe ranjene u Pljevaljskoj ulici u Beogradu

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Hitna pomoć u Beogradu tokom noći zbrinula je muškarca i ženu koji su ranjeni vatrenim oružjem, rečeno je jutros u toj službi.
Muškarac (31) upucan je u nogu, a žena (34) u stopalo sinoć nešto pre 23.00 u Pljevaljskoj ulici, rekao je predstavnik Hitne pomoći Mirko Lutovac. Maloletnik (16) teško je povređen jutros oko 3.15 u Ulici Jurija Gagarina.... »

Hitna: Dvoje upucano, nađen tinejdžer u teškom stanju

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Hitna: Dvoje upucano, nađen tinejdžer u teškom stanju
Beograd -- Noć upucane dve osobe na Zvezari, dok je jedan tinejdžer rano jutros pronađen u ulici Jurija Gagarina sa teškim telesnim povredama grudnog koša.
Kako je Tanjugu rekao portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac, Hitna pomoć zatekla je u 03.17 časova mladića (16) sa teškim telesnim povredama grudnog koša u Jurija Gagarina i prevezla ga u Urgantni centar. Nisu poznate okolnosti... »
©2018 Netmark d.o.o.