Đilas, Jeremić i Janković: Nismo organizatori bunta

Đilas, Jeremić i Janković: Nismo organizatori bunta

Danas sreda, 13. jun 2018.
Lideri opozicije za Danas o tvrdnjama prorežimskih medija da stoje iza blokade saobraćajnica Lideri opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković demantuju za Danas tvrdnje koje se već nekoliko dana „vrte“ u prorežimskim medijima da su organizatori blokada saobraćajnica širom Srbije zbog cene goriva, ali ističu da u potpunosti shvataju i podržavaju zahteve demonstranata.
S druge strane, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče da će „Vlada razmotriti primedbe demonstranata tek kad budu prestali nasilni protesti, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić konstatovao je da su „blokade... »

Gojkovićeva o protestu zbog cene goriva: Politikanti bi da naprave privid haosa, taj scenario neće proći

Kurir sreda, 13. jun 2018.
BEOGRAD - Opozicioni lideri Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović podrškom i pozivom na blokadu saobraćaja zbog cene goriva pokušavaju da naprave privid haosa u država i da sa ulice preuzmu vlast, ali taj scenario neće proći, poručila je danas predsednica Skupštine Srbije Maja... »

Đilas, Jeremić i Janković: Nismo organizatori blokade, ali...

Vesti online sreda, 13. jun 2018.
Lideri opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković tvrde ne stoje iza organizovanja blokada puteva u Srbiji, ali ih, kako kažu, podržavaju.
Oni su to izjavili za izdanje dnevnika "Danas" od srede. Đilas je dodao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "i njegovi portparoli ne razumeju šta znači građanski protest, jer nikada u toku bavljenja politikom nisu bili na toj... »

Đilas, Jeremić i Janković: Nismo organizatori protesta vozača

SEEbiz sreda, 13. jun 2018.
BEOGRAD - Lideri opozicije Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Saša Janković demantovali su tvrdnje aktuelne vlasti da su oni organizatori blokade saobraćajnica širom Srbije zbog cene goriva.
Oni su u intervjuu za izdanje današnje izdanje lista Danas kazali da u potpunosti shvataju i podržavaju zahteve demonstranata. Inicijator formiranja "Saveza za Srbiju" Dragan Đilas je ocenio da "režim na čelu sa Aleksandrom... »

Srbiju čeka vruće leto

Vesti online sreda, 13. jun 2018.
Građanima Srbije je ozbiljno prekipelo, pa su se vozačima koji već četiri dana blokiraju saobraćajnice širom Srbije, zbog novog skoka cene goriva, juče pridružili vojvođanski poljoprivrednici. Srpsko leto će na tropskim temperaturama usijati i penzioneri koji najavljuju da danas izlaze na ulice nezadovoljni manipulacijama vlasti sa penzijama.
Građani koji protestuju tvrde da kako građanski bunt dobija na snazi, tako vlast zastrašuje ljude koji demonstriraju, snimajući tablice njihovih automobila, a u Inđiji je policija privela vozača. Rat Vučića i Đilasa Protesti su... »
©2019 Netmark d.o.o.