Dejanović: Nagrade firmama za razumevanje

Dejanović: Nagrade firmama za razumevanje

Danas sreda, 13. jun 2018.
Ministarka zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je PKS napravila prvi korak za sertifikaciju socijalno odgovornih preduzeća time što će već ove godine dodeliti nagrade onima koji imaju najveći stepen razumevanja za roditeljsku funkciju i usklađivanje rada i roditeljstva.
Već ove godine ćemo dodeliti nagrade onima koji imaju najveći stepen razumevanja za usklađivanje rada i roditeljstva. Mogu da konkurišu mala, srednja i velika preduzeća, rekla je Đukić Dejanović gostujući u Dnevniku RTS. Kaže da... »

Dejanović: "Prijatelja porodice" biće više

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Dejanović: "Prijatelja porodice" biće više
BEOGRAD - Ove godine biće dodeljene nagrade firmama koje rade na usklađivanju rada i roditeljstva, najavila je danas ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.
Ona je dodala da se u svim resornim ministarstvima radi na usklađivanju podzakonskih akata kako bi novčana mera za podsticaj roditeljstva počela da se primenjuje od 1. jula. Đukić Dejanović je za RTS istakla da je Privredna... »

Nagrade za firme koje usklađuju rad i roditeljstvo

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Nagrade za firme koje usklađuju rad i roditeljstvo
Ministarka Slavica Đukić Dejanović kaže da će ove godine biti dodeljene nagrade firmama koje rade na usklađivanju rada i roditeljstva.
Ministarka zadzuđena za popupacionu politku Đukić je za RTS rekla da se u svim resornim ministarstvima radi na usklađivanju podzakonskih akata kako bi novčana mera za podsticaj roditeljstvu počela da se primenjuju od 1. jula.... »

"Stimulativne nagrade za firme koje usklađuju rad i roditeljstvo"

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: "Stimulativne nagrade za firme koje usklađuju rad i roditeljstvo"
Ministarka zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović kaže za RTS da će ove godine biti dodeljene nagrade firmama koje rade na usklađivanju rada i roditeljstva. Dodaje i da se u svim resornim ministarstvima radi na usklađivanju podzakonskih akata kako bi novčana mera za podsticaj roditeljstvu počela da se primenjuju od 1. jula.
Slavica Đukić Dejanović rekla je gostujući u Dnevniku RTS-a da je PKS napravila prvi korak za sertifikaciju socijalno odgovornih preduzeća time što će već ove godine dodeliti nagrade onima koji imaju najveći stepen razumevanja za... »
©2018 Netmark d.o.o.