Повезане вести
Касно у ноћ звонио је телефон... Цеца се емотивном поруком сетила свог почетка и открила ко је човек који ју је пронашао…
Телеграф 13.06.2018
- Одсекла су ми се колена кад се представио, знала сам да је везано за мене - присећала се певачица. Једна од наших најпопуларнијих фолк певачица Цеца Ражнатовић ускоро ће прославити и тридесет година каријере, а сада се… »
Јако си се избламирао, то није твој ниво! Кија и Слоба након хаоса који је избио разговарали о Луни! (видео)
Телеграф 13.06.2018
- Немој да доводиш себе у такву ситуацију, то није твој ниво! Теби не требају такве ствари - рекла је Кија. Слоба Радановић и Луна Ђогани у раним јутарњим сатима имали су жестоку свађу, а дошло је и до физичког контакта између… »
Она је њега почела да удара, видео сам да га је гађала соком! Бане испричао све о тучи Луне и Слобе! (видео)
Телеграф 13.06.2018
- Ја сам седео за шанком. Они су се у моменту посвађали и она је почела да га гура - препричавао је Бане. Главна тема у Задрузи је тренутно туча која је избио између Луне Ђогани и Слобе Радановића. Задругари не престају да… »
Цеца открила ко јој је фаворит за победу у Задрузи и шта мисли о Кији и Слоби, а онда се присетила Кристинине реченице која ју…
Телеграф 13.06.2018
Певачица је имала прилике да упозна Радановића када се такмичио у "Пинковим звездама", а са његовом супругом Кијом се сусрела у авиону на једном од летова где су и поразговарале. Фолк певачица Цеца Ражнатовић била је у жирију… »
Погледајте какве повреде Слоба има по телу након што га је Луна ударала, гребала и шутирала! (фото)
Телеграф 13.06.2018
Луна Ђогани нанела је видљиве повреде Слоби Радановићу. Луна Ђогани након последње журке у првој сезони Задруге физички је насрнула на Слободана Радановића и том приликом му је нанела видљиве физичке повреде. Луна је Слобу… »
Луна после невиђеног скандала отишла код Слобе па се посвађала са Кијом, провоцирала је да је удари, Кристина је мршнула…
Телеграф 13.06.2018
- Изађи напоље. Ти си девојко болесна! Испала ти је пи*ка, спусти доле то - рекла јој је Кристина. Луна Ђогани претходне ноћи физички је насрнула на Слобу Радановића, којег је гребала и шутирала, због чега је улетело обезбеђење… »
Највећи скандал икад! Луна тукла Слобу, улетело обезбеђење, она одјурила на капију, вриштала и плакала, па се вратила код…
Телеграф 13.06.2018
- Пи*ка ти материна, ј*бем ти дан када си се родио! - урлала је Ђоганијева. Након последње журке у овој сезони ријалити програма "Задруга", дошло је до великог хаоса. Луна Ђогани и Слободан Радановић нису целу ноћ разговарали… »
Први велики излазак из Задруге: Погледајте како су се задругари провели у биоскопу! (фото)
Телеграф 13.06.2018
10 учесника уживало је у новом остварењу, а у биоскопу није било никог осим њих и обезбеђења. Велики шеф свим задругарима у уторак је дао велики изазов, да једни другима добацују лоптице устима, а иако је било предвиђено да 20… »
Луна преварила Слобу са Марком Миљковићем! (видео)
Телеграф 13.06.2018
У току вечери, Марко је неколико пута блогерку пољубио у раме као и у образ, а спорни пољубац који се догодио нешто раније био је у пределу угла усана. Луна Ђогани претходне ноћи ударала је и шутирала Слобу Радановића, након… »
Надежда 8 дана пре финала прескочила ограду и побегла из Задруге! (видео)
Телеграф 13.06.2018
Певачици се смучило све у Задрузи. Надежда Биљић побеснела је након скандала који је претходне ноћи избио у Задрузи, када је Луна Ђогани тукла и шутирала Слобу Радановића. Хаос је трајао дуго, а Надежда је, након што је… »
"Нисам навикла да гледам полни орган док се свађам с неким..." Кија брутално испрозивала Луну након што је насрнула на Слобу…
Телеграф 13.06.2018
Мене је срамота због Слобе и Луне - рекла је КИија. Након што је у Задругу стигло писмо Великог шефа у којем је саопштено да је Надежда Биљић дисквалификована и какве су последице њеног бега из Задруге, те да је директном… »
Као да сам га ножем избола! Луна после туче са Слобом рекла да се не каје, па споменула и Марка Миљковића! (видео)
Телеграф 13.06.2018
- Ја сам њега гурнула и он се огребао - објаснила је Луна Слобине огреботине. Луна Ђогани претходне ноћи ударала је и гребала Слобу Радановића, а након што се разбудила дошла је за сто и изнела своју страну приче, рекавши да се… »
Велики шеф се огласио након Надеждиног бежања из Задруге, ево колика казна је чека!
Телеграф 13.06.2018
Велики шеф послао је саопштење о казни за Надежду због напуштања Задруге. Надежда Биљић јутрос је, после последње журке у првој сезони Задруге, прескочила ограду и напустила ријалити и имање у Шимановцима. Надежда 8 дана пре… »
Вести дана »
Међународна агенција за атомску енергију: Нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима након земљотреса
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних