Повезане вести

Касно у ноћ звонио је телефон... Цеца се емотивном поруком сетила свог почетка и открила ко је човек који ју је пронашао…

Касно у ноћ звонио је телефон... Цеца се емотивном поруком сетила свог почетка и открила ко је човек који ју је пронашао…

Телеграф 13.06.2018
- Одсекла су ми се колена кад се представио, знала сам да је везано за мене - присећала се певачица. Једна од наших најпопуларнијих фолк певачица Цеца Ражнатовић ускоро ће прославити и тридесет година каријере, а сада се… »
Јако си се избламирао, то није твој ниво! Кија и Слоба након хаоса који је избио разговарали о Луни! (видео)

Јако си се избламирао, то није твој ниво! Кија и Слоба након хаоса који је избио разговарали о Луни! (видео)

Телеграф 13.06.2018
- Немој да доводиш себе у такву ситуацију, то није твој ниво! Теби не требају такве ствари - рекла је Кија. Слоба Радановић и Луна Ђогани у раним јутарњим сатима имали су жестоку свађу, а дошло је и до физичког контакта између… »
Она је њега почела да удара, видео сам да га је гађала соком! Бане испричао све о тучи Луне и Слобе! (видео)

Она је њега почела да удара, видео сам да га је гађала соком! Бане испричао све о тучи Луне и Слобе! (видео)

Телеграф 13.06.2018
- Ја сам седео за шанком. Они су се у моменту посвађали и она је почела да га гура - препричавао је Бане. Главна тема у Задрузи је тренутно туча која је избио између Луне Ђогани и Слобе Радановића. Задругари не престају да… »
Цеца открила ко јој је фаворит за победу у Задрузи и шта мисли о Кији и Слоби, а онда се присетила Кристинине реченице која ју…

Цеца открила ко јој је фаворит за победу у Задрузи и шта мисли о Кији и Слоби, а онда се присетила Кристинине реченице која ју…

Телеграф 13.06.2018
Певачица је имала прилике да упозна Радановића када се такмичио у "Пинковим звездама", а са његовом супругом Кијом се сусрела у авиону на једном од летова где су и поразговарале. Фолк певачица Цеца Ражнатовић била је у жирију… »
Погледајте какве повреде Слоба има по телу након што га је Луна ударала, гребала и шутирала! (фото)

Погледајте какве повреде Слоба има по телу након што га је Луна ударала, гребала и шутирала! (фото)

Телеграф 13.06.2018
Луна Ђогани нанела је видљиве повреде Слоби Радановићу. Луна Ђогани након последње журке у првој сезони Задруге физички је насрнула на Слободана Радановића и том приликом му је нанела видљиве физичке повреде. Луна је Слобу… »
Луна после невиђеног скандала отишла код Слобе па се посвађала са Кијом, провоцирала је да је удари, Кристина је мршнула…

Луна после невиђеног скандала отишла код Слобе па се посвађала са Кијом, провоцирала је да је удари, Кристина је мршнула…

Телеграф 13.06.2018
- Изађи напоље. Ти си девојко болесна! Испала ти је пи*ка, спусти доле то - рекла јој је Кристина. Луна Ђогани претходне ноћи физички је насрнула на Слобу Радановића, којег је гребала и шутирала, због чега је улетело обезбеђење… »
Највећи скандал икад! Луна тукла Слобу, улетело обезбеђење, она одјурила на капију, вриштала и плакала, па се вратила код…

Највећи скандал икад! Луна тукла Слобу, улетело обезбеђење, она одјурила на капију, вриштала и плакала, па се вратила код…

Телеграф 13.06.2018
- Пи*ка ти материна, ј*бем ти дан када си се родио! - урлала је Ђоганијева. Након последње журке у овој сезони ријалити програма "Задруга", дошло је до великог хаоса. Луна Ђогани и Слободан Радановић нису целу ноћ разговарали… »
Први велики излазак из Задруге: Погледајте како су се задругари провели у биоскопу! (фото)

Први велики излазак из Задруге: Погледајте како су се задругари провели у биоскопу! (фото)

Телеграф 13.06.2018
10 учесника уживало је у новом остварењу, а у биоскопу није било никог осим њих и обезбеђења. Велики шеф свим задругарима у уторак је дао велики изазов, да једни другима добацују лоптице устима, а иако је било предвиђено да 20… »
Луна преварила Слобу са Марком Миљковићем! (видео)

Луна преварила Слобу са Марком Миљковићем! (видео)

Телеграф 13.06.2018
У току вечери, Марко је неколико пута блогерку пољубио у раме као и у образ, а спорни пољубац који се догодио нешто раније био је у пределу угла усана. Луна Ђогани претходне ноћи ударала је и шутирала Слобу Радановића, након… »
Надежда 8 дана пре финала прескочила ограду и побегла из Задруге! (видео)

Надежда 8 дана пре финала прескочила ограду и побегла из Задруге! (видео)

Телеграф 13.06.2018
Певачици се смучило све у Задрузи. Надежда Биљић побеснела је након скандала који је претходне ноћи избио у Задрузи, када је Луна Ђогани тукла и шутирала Слобу Радановића. Хаос је трајао дуго, а Надежда је, након што је… »
"Нисам навикла да гледам полни орган док се свађам с неким..." Кија брутално испрозивала Луну након што је насрнула на Слобу…

"Нисам навикла да гледам полни орган док се свађам с неким..." Кија брутално испрозивала Луну након што је насрнула на Слобу…

Телеграф 13.06.2018
Мене је срамота због Слобе и Луне - рекла је КИија. Након што је у Задругу стигло писмо Великог шефа у којем је саопштено да је Надежда Биљић дисквалификована и какве су последице њеног бега из Задруге, те да је директном… »
Као да сам га ножем избола! Луна после туче са Слобом рекла да се не каје, па споменула и Марка Миљковића! (видео)

Као да сам га ножем избола! Луна после туче са Слобом рекла да се не каје, па споменула и Марка Миљковића! (видео)

Телеграф 13.06.2018
- Ја сам њега гурнула и он се огребао - објаснила је Луна Слобине огреботине. Луна Ђогани претходне ноћи ударала је и гребала Слобу Радановића, а након што се разбудила дошла је за сто и изнела своју страну приче, рекавши да се… »
Велики шеф се огласио након Надеждиног бежања из Задруге, ево колика казна је чека!

Велики шеф се огласио након Надеждиног бежања из Задруге, ево колика казна је чека!

Телеграф 13.06.2018
Велики шеф послао је саопштење о казни за Надежду због напуштања Задруге. Надежда Биљић јутрос је, после последње журке у првој сезони Задруге, прескочила ограду и напустила ријалити и имање у Шимановцима. Надежда 8 дана пре… »

Вести дана »