Povezane vesti
General Lazarević: "Strela" bila invazija na Srbiju
Pravda 13.06.2018
Kamo sreće da sam izmislio kopnenu invaziju NATO snaga na Kosmetu 1999, jer onda ne bi bilo stradalih. O tome je pisao i njihov glavnokomandujući Vesli Klark u svojoj knjizi, pa, ako ne veruju meni, neka pročitaju te "svoje" kojima veruju. Ovako general… »
"Hag ima dokaz, pokušana kopnena invazija 1999."
Mondo 13.06.2018
Penzionisani general Vladimir Lazarević, komandant Prištinskog korpusa VJ u vreme NATO agresije 1999. godine, skoro 20 godina posle otkrio je da je NATO pakt u više navrata bezuspešno pokušavao da izvede kopnenu invaziju. Foto: Mondo/Goran Sivački… »
General Lazarević: "Strela" bila invazija na Srbiju
Večernje novosti 13.06.2018
Vladimir Lazarević o optužbama da je izmislio kopneni napad NATO na našu zemlju 1999. Prvi napad počeo 9. aprila u rejonu Đakovice, a drugi sredinom maja. KAMO sreće da sam izmislio kopnenu invaziju NATO snaga na Kosmetu 1999, jer onda ne bi bilo… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 27 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 30 minutajoš 47 povezanih

AMSS: Putnička vozila na Batrovcima čekaju oko sat na izlasku iz zemlje, očekuje se pojačan saobraćaj
RTV Novi Pazar pre 10 minutajoš 10 povezanih