Повезане вести
Генерал Лазаревић: "Стрела" била инвазија на Србију
Правда 13.06.2018
Камо среће да сам измислио копнену инвазију НАТО снага на Космету 1999, јер онда не би било страдалих. О томе је писао и њихов главнокомандујући Весли Кларк у својој књизи, па, ако не верују мени, нека прочитају те "своје"… »
"Хаг има доказ, покушана копнена инвазија 1999."
Мондо 13.06.2018
Пензионисани генерал Владимир Лазаревић, командант Приштинског корпуса ВЈ у време НАТО агресије 1999. године, скоро 20 година после открио је да је НАТО пакт у више наврата безуспешно покушавао да изведе копнену инвазију. Фото… »
Генерал Лазаревић: "Стрела" била инвазија на Србију
Вечерње новости 13.06.2018
Владимир Лазаревић о оптужбама да је измислио копнени напад НАТО на нашу земљу 1999. Први напад почео 9. априла у рејону Ђаковице, а други средином маја. КАМО среће да сам измислио копнену инвазију НАТО снага на Космету 1999… »
Вести дана »
Током ноћи 14 екипа наставиће чишћење снега у Мионици: Комунална инспекција изрекла забрану кретања кроз парк
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Трамп за Њујорк тајмс: Мој лични морал једино ограничење у спољној политици, НАТО у суштини бескористан без САД
Данас пре 5 сатијош 2 повезане
Балкански дипломата предводиће Трампов одбор за мир у Гази: Некадашњи изасланик УН преузима кључну улогу у надзору примирја
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Русија извела масовни ваздушни напад на Украјину, круже снимци удара „Орешника“
Данас пре 4 сатијош 2 повезане