Povezane vesti

SAD, Kanada i Meksiko domaćini Svetskog prvenstva 2026. godine

Sportski žurnal sreda, 13. jun 2018.
Osim zajedničke kandidature SAD, Kanade i Meksika, za domaćina Mundijala 2026. godine kandidovao se i Maroko
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026. godine održaće se u SAD, Kanadi i Meksiku, odlučeno je danas na kongresu Međunarodne fudbalske federacije u Moskvi. Osim zajedničke kandidature SAD, Kanade i Meksika, za domaćina Mundijala 2026.... »

SAD, Kanada i Meksiko domaćini SP 2026.

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026. godine održaće se u SAD, Kanadi i Meksiku, odlučeno je danas na kongresu Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) u Moskvi.
Osim zajedničke kandidature SAD, Kanade i Meksika, za domaćina Mundijala 2026. godine kandidovao se i Maroko. Delegati Fife su dali 134 glasova zajedničkoj ponudi iz Severne Amerike, a 65 glasova dobio je Maroko. Od 211 delegata,... »

SAD, Kanada i Meksiko domaćini Svetskog prvenstva 2026. godine

Beta sreda, 13. jun 2018.
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026. godine održaće se u SAD, Kanadi i Meksiku, odlučeno je danas na kongresu Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) u Moskvi. Osim zajedničke kandidature SAD, Kanade i Meksika, za domaćina Mundijala 2026. godine kandidovao se i Maroko. Delegati Fife su dali 134... »

Svjetsko prvenstvo 2026. u SAD-u, Kanadi i Meksiku

Al Jazeera sreda, 13. jun 2018.
Zajednička kandidatura tri zemlje pobijedila je Maroko glasovima 134:65.
Sjedinjene Američke Države, Kanada i Meksiko organizovat će Svjetsko prvenstvu u nogometu 2026. godine, odlučeno je glasanjem na Kongresu Svjetske nogometne asocijacije (FIFA) u Moskvi. Zajednička kandidatura tri zemlje... »

Pala odluka: SAD, Kanada i Meksiko domaćini Svetskog prvenstva 2026. godine

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Za domaćina Mundijala 2026. godine kandidovao se i Maroko, ali je već u prvom krugu glasanja pobedila "trojna kandidatura"
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026. godine održaće se u SAD, Kanadi i Meksiku, odlučeno je danas na kongresu Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) u Moskvi. Do prvog Mundijala koji će biti održan u tri različite zemlje se došlo... »

SAD, Kanada i Meksiko domaćini Svetskog prvenstva 2026.

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: SAD, Kanada i Meksiko domaćini Svetskog prvenstva 2026.
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2026. godine održaće se u SAD, Kanadi i Meksiku, odlučeno je na kongresu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) u Moskvi.
Osim zajedničke kandidature SAD, Kanade i Meksika, za domaćina Mundijala 2026. godine kandidovao se i Maroko. Mundijal 2026. godine biće prvi ikada na kome će nastupati čak 48 selekcija, za razliku od ovogodišnjeg na kome... »

U Moskvi odlučeno, ovo je domaćin prvenstva 2026!

Sportske.net sreda, 13. jun 2018.
Bolje da koristimo množinu, ali kao što se i očekivalo nije bilo dileme...
Ako je i bilo dileme, više je nema, dobili smo novog domaćina Mundijala 2026. Zajednička ponuda SAD, Kanade i Meksika je dobila trku sa Marokom, nije bilo mnogo dileme kod kandidata. Naime, od članica FIFA glasalo je 203 zemlje,... »

Mundijal 2026. u Kanadi, Meksiku i SAD

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
Na kongresu Međunarodne fudbalske federacije odlučeno je o domaćinstvu Svetskog prvenstva 2026. Mundijal će te godine biti odigran u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.
Domaćin Svetskog prvenstva 2026. biće Kanada, Meksiko i Sjedinjene Američke Države, objavio je predsednik FIFA Đani Infantino. Maroko sa jedne i Kanada, Meksiko i Sjedinjene Američke Države sa druge strane izneli su sve ono što... »

Infantino: Oživeo sam Fifu

Sportski žurnal sreda, 13. jun 2018.
Delegatima FIFA danas bi trebalo da se obrati i predsednik Rusije Vladimir Putin, pre nego što počne glasanje za domaćina Mundijala 2026. godine. Kandidati su Maroko i zajednička kandidatura SAD, Kanade i Meksika
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije Đani Infantino rekao je danas da se pod njegovim vođstvom ta organizacija transfomisala od "klinički mrtve" do "žive i zdrave". Infantino je na godišnjem kongresu FIFA u Moskvi rekao da... »

Bila je "klinički mrtva" – čovek koji je oživeo FIFA

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Bila je "klinički mrtva" – čovek koji je oživeo FIFA
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da se pod njegovim vođstvom ta organizacija transfomisala od "klinički mrtve" do "žive i zdrave".
Infantino je na godišnjem kongresu FIFA u Moskvi rekao da je ta organizacija sada "puna radosti i strasti sa vizijom za svoju budućnost". Infantino je u februaru 2016. godine izabran za predsednika Fife, devet meseci pošto je... »

Infantino: Oživeo sam Fifu

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije izjavio je da je ta organizacija sada "puna radosti i strasti sa vizijom za svoju budućnost"
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da se pod njegovim vođstvom ta organizacija transfomisala od "klinički mrtve" do "žive i zdrave". Infantino je na godišnjem kongresu Fifa u Moskvi... »

Infantino: Oživeo sam Fifu

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da se pod njegovim vođstvom ta organizacija transfomisala od "klinički mrtve" do "žive i zdrave".
Infantino je na godišnjem kongresu Fifa u Moskvi rekao da je ta organizacija sada "puna radosti i strasti sa vizijom za svoju budućnost". Infantino je u februaru 2016. godine izabran za predsednika Fife, devet meseci pošto je... »

Beograd: Kran blokirao saobraćaj u Takovskoj ulici

BBC News  pre 2 sata  još 24 povezane

Čepurin: Ispred Vučića natpis-Srbija,ispred Tačija-Tači

Dnevnik  pre 37 minuta  još 23 povezane

Alesandrovič: Ukrajina ne podržava formiranje kosovske vojske

Dnevnik  pre 1 sat  još 19 povezanih

Štimac za mondo: Svaku igram kao da mi je poslednja

Mondo  pre 28 minuta  još 20 povezanih

Žoze Murinjo više nije trener Mančester Junajteda

BBC News  pre 3 sata  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.