I „Politika” u temelju nove ambasade Nemačke

I „Politika” u temelju nove ambasade Nemačke

Politika pre 7 dana
U vremenskoj kapsuli u temelju nove zgrade nalaze se i pozdravna reč ambasadora Aksela Ditmana, fotografija svih zaposlenih i set kovanica Narodne banke Srbije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas radove na izgradnji nove nemačke ambasade u Ulici kneza Miloša u Beogradu i naveo da je Srbija spremna za jačanje i unapređenje saradnje sa Nemačkom. Vučić je sa ambasadorom... »

Vrata Evropske unije otvorena, ali Srbiju čekaju reforme

N1 Info pre 8 dana
Plate i penzije neće moći da se povećavaju ako ne budemo više radili i ako ne budemo menjali sebe kaže Aleksandar Vučić koji je sa ambasadorom Nemačke Akselom Ditmanom, izaslanikom nemačkog ministarstva spoljnih poslova Kristijanom Helbahom i gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem položio vremensku kapsulu u temelj nove nemačke ambasade.
Izvor: N1 Polako i sigurno omalterisana je vremenska kapsula koja ide u temelj nove nemačke ambasade u Beogradu, baš onim tempom kako se poboljšavaju odnosi Srbije i Nemačke. Berlin je i dalje spreman da otključa vrata Evropske... »

Kamen temeljac za zgradu Ambasade Nemačke simboličan početak novih partnerstava

Srbija danas pre 8 dana
Ovaj događaj ima veliku simboliku
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić prisustvovali su danas svečanosti upriličenoj povodom početka izgradnje novog objekata Ambasade Nemačke u Beogradu. Predsednik Srbije i gradonačelnik,... »

Čujte dobro Srbiju pre nego presečete (foto)

Večernje novosti pre 8 dana
Predsednik Aleksandar Vučić obišao lokaciju za novu ambasadu Nemačke i pozvao zvanični Berlin. Helbah: Kad pokucate na vrata EU, neko će ih otvoriti
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić pozvao je u sredu zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže poštovanje prema našoj zemlji tako što će saslušati šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa... »

Vučić: Odnosi Srbije i Nemačke kvalitetni i sadržajni

RTS pre 8 dana
RTS: Vučić: Odnosi Srbije i Nemačke kvalitetni i sadržajni
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji budućeg sedišta ambasade Nemačke u Beogradu i tom prilikom istakao da će ta zgrada biti svedok važnih razgovora Srbije, u kojima Nemačka igra jednu od ključnih uloga.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uveren je, kaže, da će nemački nadzor a srpski radnici i inženjeri na najbolji način obaviti posao oko izgradnje nove zgrade ambasade Nemačke. "Uveren sam da će ova zgrada krasiti jednu od... »

"Kad pokucate na vrata EU neko će ih otvoriti"

B92 pre 8 dana
B92: "Kad pokucate na vrata EU neko će ih otvoriti"
Beograd -- Nemačka ima snažan interes da Srbiju i ceo region uvede u EU, poručio je izaslanik nemačkog Ministarstva spoljnih poslova Kristijan Helbah.
Helbah je u Beogradu prisustvovao polaganju vremenske kapsule u temelje nove zgrade Ambasade Nemačke u Srbiji. On je ukazao da za takav interes Nemačke postoje brojni razlozi, da EU nije potpuna bez Srbije i regiona, kao i da... »

Vučić: Saslušati i ono što Srbija želi

Danas pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas „nemačke prijatelje“ da pre donošenja odluka o Srbiji saslušaju i ono što Srbija misli i želi iako je konačna odluka na njima, dok je izaslanik nemačkog ministarstva inostranih poslova Kristijan Helbah rekao da Evropska unija (EU) nije kompletna bez zemalja Zapadnog Balkana.
Vučić je na ceremoniji stavljanja vremenske kapsule u temelje nove zgrade ambasade Nemačke u Beogradu rekao da Srbija želi da bude deo Evropske unije (EU), ali da mora da menja sebe i sopstvene navike. Mogao bih da govorim pred... »

Vučić: Nemačka da sasluša nas, kao što i mi slušamo komšije

RTV pre 8 dana
RTV: Vučić: Nemačka da sasluša nas, kao što i mi slušamo komšije
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže takvo poštovanje prema našoj zemlji da sasluša šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa kojima je u prošlosti razgovarala samo kada je bila pritisnuta.
Vučić je to rekao u obraćanju na svečanosti polaganja kapsule u temelje nove zgrade Ambasade Nemačke u Beogradu. Predsednik Srbije je izrazio nadu da će Evropa ostaviti otvorena vrata za Srbiju. Ukazao je da je najlakše da se... »

Zgrada nemačke ambasade: Udaren kamen temeljac

Mondo pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji budućeg sedišta Ambasade Nemačke u Beogradu,
On će položiti i kapsulu u temelje nove zgrade. Sa predsednikom, kojeg je dočekao ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman, radove je obišao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. Vremensku kapsulu, na koju su, pored današnjeg... »

Vučić: Molim zvanični Berlin da sasluša šta Srbija želi

B92 pre 8 dana
B92: Vučić: Molim zvanični Berlin da sasluša šta Srbija želi
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, sasluša šta Beograd misli i želi.
Vučić je to rekao u obraćanju na svečanosti polaganja kapsule u temelje nove zgrade Ambasade Nemačke u Beogradu. Predsednik Srbije je izrazio nadu da će Evropa ostaviti otvorena vrata za Srbiju. Istakao je da Srbija želi da bude... »

Vučić: Nemačka da sasluša Srbiju,pa da odlučuje

Mondo pre 8 dana
Ovo je poruka koju je danas Nemačkoj preneo predsednik Srbije...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže takvo poštovanje prema našoj zemlji da sasluša šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa... »

Vučić: Nemačka da sasluša Srbiju, pa da odlučuje

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže takvo poštovanje prema našoj zemlji da sasluša šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa kojima je u prošlosti razgovarala samo kada je bila pritisnuta.
Vučić je to rekao u obraćanju na svečanosti polaganja kapsule u temelje nove zgrade Ambasade Nemačke u Beogradu. Predsednik Srbije je izrazio nadu da će Evropa ostaviti otvorena vrata za Srbiju. Istakao je da Srbija želi da bude... »

Vučić: Srbija može i mora da se menja

Novi magazin pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna za jačanje i unapređenje bilateralne saradnje sa Nemačkom i izrazio zahvalnost Nemačkoj na podršci Srbiji na njenom evropskom putu.
U obraćanju prilikom obilaska radova na izgradnji buduće ambasade Nemačke u Beogradu i polaganja kapsule u temelje nove zgrade predsednik Srbije zahvalio je nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na njenom doprinosu u očuvanju mira u... »

Vučić: Nemačka da sasluša Srbiju

Blic pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas zvanični Berlin da, pre nego što donosi odluke o Srbiji, pokaže takvo poštovanje prema našoj zemlji da sasluša šta Beograd misli i želi, kao što to Srbija čini i sa onima sa kojima je u prošlosti razgovarala samo kada je bila pritisnuta. Vučić je... »

Vučić obišao radove na izgradnji Nemačke Ambasade, pa uzeo i da malteriše: Imaćemo još dva-tri povećanja plata i penzija do kraja godine! (video)

Kurir pre 8 dana
Nova zgrada Ambasade Nemačke nalazi se na staroj adresi, Kneza Miloša 74-76, a u njene temelje položena je kapsula sa fotografijama i raznim drugim dokumentima
1 / 7 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji budućeg sedišta Ambasade Nemačke u Beogradu, a potom i položio kapsulu u temelje nove zgrade. Sa predsednikom, kog... »

Vučić: Srbija može i mora da se menja

Beta pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija spremna za jačanje i unapredjenje bilateralne saradnje sa Nemačkom i izrazio zahvalnost Nemačkoj na podršci Srbiji na njenom evropskom putu. U obraćanju prilikom obilaska radova na izgradnji buduće ambasade Nemačke u Beogradu i... »

Vučić obišao radove na novoj zgradi nemačke ambasade

Blic pre 8 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji budućeg sedišta Ambasade Nemačke u Beogradu, a potom će položiti i kapsulu u temelje nove zgrade. Sa predsednikom, kojeg je dočekao ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman, radove je obišao i gradonačelnik Beograda Zoran... »

Burazer i Kesić: Potrebno lobiranje za rešenja oko Kosova

N1 Info  pre 3 sata  još 31 povezana

Đoković u četvrtfinalu Kvinsa posle pobede nad Dimitrovom

Beta  pre 3 sata  još 26 povezanih

Žandarm uhapšen zbog prodaje droge

Politika  pre 9 sati  još 25 povezanih

Vučić i Radev na otvaranju izložbe Primenjena umetnost u NBS

Novi magazin  pre 3 sata  još 18 povezanih

Vučić: Hvala Liberiji

Mondo  pre 5 sati  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.