U KBC „Bežanijska kosa” otvorena najsavremenija angio sala

U KBC „Bežanijska kosa” otvorena najsavremenija angio sala

Politika sreda, 13. jun 2018.
U Kliničko bolničkom centru „Bežanijska kosa” puštena je u rad nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je novu salu obišao sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Vladimirom Đukićem i osobljem bolnice, izjavio je da je reč o najsavremenijoj angio-sali ne samo u Srbiji, već i u Evropi.... »

Otvorena nova angio-sala u KBC Bežanijska kosa

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
U Kliničko bolničkom centru "Bežanijska kosa" danas je u rad puštena nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je novu salu obišao s državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Vladimirom Đukićem i osobljem bolnice, izjavio je da je reč o najsavremenijoj angio-sali ne samo u Srbiji, već i u Evropi.... »

Lončar obišao kbc Bežanijska kosa: Otvorena najsavremenija angio-sala

Kurir sreda, 13. jun 2018.
Svi pacijenti koji dožive infarkt, biće primljeni u novu angio-salu svakog dana od 7 do 19 časova, ali i svaku drugu noć kada nije dežurna Zemunska bolnica, istakao je ministar
BEOGRAD - U Kliničko bolničkom centru "Bežanijska kosa" danas je u rad puštena nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je... »

U KBC "Bežanijska kosa" otvorena najsavremenija angio-sala

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: U KBC "Bežanijska kosa" otvorena najsavremenija angio-sala
U Kliničko bolničkom centru "Bežanijska kosa" puštena je u rad nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je novu salu obišao sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Vladimirom Đukićem i osobljem bolnice, izjavio je da je reč o najsavremenijoj angio-sali ne samo u Srbiji, već i u Evropi.... »

U kbc: "Bežanijska kosa" otvorena najsavremenija angio - sala, uloženo 73 miliona dinara

Blic sreda, 13. jun 2018.
U Kliničko bolničkom centru "Bežanijska kosa" danas je u rad puštena nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je novu salu obišao sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Vladimirom Đukićem i... »

U KBC „Bežanijska kosa“ otvorena najsavremenija angio sala

Studio B sreda, 13. jun 2018.
U Kliničko bolničkom centru „Bežanijska kosa“ danas je u rad puštena nova angio-sala za interventnu kardiologiju, u koju je Ministarstvo zdravlja uložilo 73 miliona dinara.
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je novu salu obišao sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Vladimirom Ðukićem i osobljem bolnice, izjavio je da je reč o najsavremenijoj angio-sali... »
©2019 Netmark d.o.o.