Vučić: Odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou

Vučić: Odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou

Dnevnik sreda, 13. jun 2018.
BEOGRAD: Odnosi Srbije i Poljske su na visokom niovu i treba mnogo više raditi na jačanju ekonomske saradnje, kao i na privlačenju poljskih investicija, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom poljske diplomatije Jacekom Čaputovičem.
Kako je saopštila Pres služba Predsednika, Vučić je sa Čaputovičem razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskim integracijama Srbije. Predsednik je istakao da su odnosi dveju zemalja na visokom nivou, i... »

"Odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou"

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: "Odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou"
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je, u razgovoru sa šefom poljske diplomatije Jacekom Čaputovičem, da su odnosi Srbije i Poljske na visokom nivou i da treba mnogo više raditi na jačanju ekonomske saradnje, kao i na privlačenju poljskih investicija.
Kako je saopštila Pres-služba predsednika, Vučić je sa Čaputovičem razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskim integracijama Srbije. Predsednik je istakao da su odnosi dveju zemalja na visokom nivou i... »

Vučić: Odnos Poljske i Srbije na visokom nivou

Danas sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Republike Poljske Jacekom Čaputovičem sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i evropskim integracijama Srbije, piše u saopštenju Vučićevog kabineta.
Kako se navodi, Vučić je istakao da su odnosi dveju zemalja na visokom nivou, i naglasio da je neophodno da mnogo više radimo na jačanju ekonomske saradnje, kao i na privlačenju poljskih investicija. Predsednik Vučić zahvalio je... »

Odnosi Mađarske i Srbije trenutno na najvišem nivou

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Odnosi Mađarske i Srbije trenutno na najvišem nivou
Beograd -- Odnosi Srbije i Ma‚đarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji, poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije.
Predsednik Vučić i ministar Peter Sijarto razgovarali su o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije. Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa susedom, konstatujući da su... »

Sastao se sa mađarskim kolegom: Razgovarali o nastavku saradnje dveju zemalja, pa mu Dačić uručio nesvakidašnji poklon! (foto)

Kurir sreda, 13. jun 2018.
BEOGRAD - Šefovi diplomatija Srbije i Mađarske Ivica Dačić i Peter Sijarto ocenili su danas u Beogradu da sveoukupna saradnja dve zemlje "kontinuirano unapređuje" i da su ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki od prioriteta u predstojećem periodu. Sijarto u Beogradu... »

Vučić i Sijarto o regionalnoj saradnji i evrointegracijama

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu s ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije. Sijarto u Beogradu učestvuje na trilateralnom sastanku Srbije, Mađarske i Bugarske iz oblasti energetike.
Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije, Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa severnim susedom, konstatujući da su oni trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti... »

"Saradnja Srbije i Mađarske kontinuirano se unapređuje"

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: "Saradnja Srbije i Mađarske kontinuirano se unapređuje"
Sveukupna saradnja Srbije i Mađarske kontinuirano se unapređuje, a ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki su od prioriteta u predstojećem periodu, konstatovali su na sastanku u Beogradu ministri spoljnih poslova dve zemlje.
Ivica Dačić i Peter Sijarto, koji učestvuje na trilateralnom sastanku Srbije, Mađarske i Bugarske iz oblasti energetike, razmenili su mišljenja o aktuelnim regionalnim i međunarodnim temama, sa posebnim osvrtom na efekte koje... »

Vučić sa mađarskim šefom diplomatije: Najbolji odnosi dve zemlje u istoriji

Blic sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Petera Sijarta, koji mu je preneo pozdrave premijera Viktora Orbana. Predsednik Vučić i ministar Sijarto razgovarali su o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i... »

Vučić sa Sijartom: Odnosi na najvišem nivou u istoriji

Politika sreda, 13. jun 2018.
Sijarto od Dačića dobio fudbalski dres, navijaće za Srbiju
Odnosi Srbije i Mađarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti i otvorenosti vlade premijera Viktora Orbana za bilateralnu saradnju, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom... »

Vučić i Sijarto o regionu i evrointegracijama

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Peterom Sijartom o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije.
Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije, Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa severnim susedom, konstatujući da su oni trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti... »

Vučić se sastao sa Sijartom: Odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou u istoriji

Kurir sreda, 13. jun 2018.
Odnosi Srbije i Mađarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti i otvorenosti vlade premijera Viktora Orbana za bilateralnu saradnju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom koji mu je preneo... »

Vučić sa Sijartom: Odnosi na najvišem nivou u istoriji

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Srbije u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa severnim susedom
Odnosi Srbije i Mađarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti i otvorenosti vlade premijera Viktora Orbana za bilateralnu saradnju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru... »

Odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou
BEOGRAD - Odnosi Srbije i Mađarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji, zahvaljujući i posvećenosti i otvorenosti vlade premijera Viktora Orbana za bilateralnu saradnju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom koji mu je preneo pozdrave Orbana.
Predsednik Vučić i ministar Sijarto razgovarali su o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije. Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa severnim susedom, konstatujući da... »

Vučić sa Sijartom: Odnosi na najvišem nivou u istoriji

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: Vučić sa Sijartom: Odnosi na najvišem nivou u istoriji
Odnosi Srbije i Mađarske su trenutno na najvišem nivou u istoriji zahvaljujući posvećenosti i otvorenosti vlade premijera Viktora Orbana za bilateralnu saradnju, poručio je predsednik Aleksandar Vučić u razgovoru sa šefom mađarske diplomatije Peterom Sijartom koji mu je preneo pozdrave Orbana.
Predsednik Vučić i ministar Sijarto razgovarali su o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije. Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa severnim susedom, konstatujući da... »

Vučić i Sijarto: Neophodna saradnja u postavljanju prema migrantskoj krizi

Danas sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Petera Sijarta, koji mu je preneo pozdrave premijera Viktora Orbana, navodi se u saopštenju Vučićevog kabineta.
Kako se navodi, predsednik Vučić i ministar Sijarto razgovarali su o bilateralnim odnosima, regionalnoj situaciji i evrointegracijama Srbije. Predsednik Vučić je naglasio trajno opredeljenje Srbije da unapređuje odnose sa... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane

Jokić nejaki Klivlend častio novim tripl dablom

N1 Info  pre 1 sat  još 2 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.