Tramp: Nema više severnokorejske nuklearne pretnje

Tramp: Nema više severnokorejske nuklearne pretnje

Glas Amerike sreda, 13. jun 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp vratio se sa istorijskog samita u Singapuru, na kojem je razgovarao sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom i proglasio da "nuklearna pretnja od Severne Koreje više ne postoji". "Upravo sam sleteo - dugo putovanje, ali svi se mogu osećati mnogo bezbednije, nego na dan... »

Trampa napadaju da je izdao saveznike

Politika sreda, 13. jun 2018.
Poruka predsednika SAD da će suspendovati vojne vežbe s Južnom Korejom podseća na njegova obećanja da će povući snage sa svetskih ratišta, mada je dosad radio sve suprotno tome
Severnokorejski mediji slavili su juče uspeh samita u Singapuru, posebno naglašavajući ustupke druge strane: najavljenu obustavu američkih vojnih vežbi sa Seulom i ukidanje sankcija. Donald Tramp je posle istorijskog susreta sa... »

Tramp: Ne postoji više nuklearna pretnja od Severne Koreje

Danas sreda, 13. jun 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je u sredu na tviteru da „više ne postoji nuklearna pretnja od Severne Koreje.“
To je hrabra ali i upitna tvrdnja posle njegovog sastanka sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom na kome su sačinjene nekolike garancije kako i kada će se Pjongjang razoružati, piše Asošijeted pres (AP). „Upravo sam sleteo –... »

Tramp: S.Koreja više nije nuklearna pretnja, lepo spavajte

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: Tramp: S.Koreja više nije nuklearna pretnja, lepo spavajte
Vašington -- Severna Koreja više ne predstavlja nuklearnu pretnju, poručio je danas američki predsednik Donald Tramp po povratku u Vašington iz Singapura.
On se juče bio u tom gradu- državi, gde se sastao sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom. Tramp je na svom nalogu na Tviteru naveo da je njegov sastanak sa Kimom bio interesantno i veoma pozitivno iskustvo. "Upravo sam sleteo... »

Za Trampa nema više severnokorejske nuklearne pretnje

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Američki predsednik Donald Tramp se danas vratio u Vašington sa istorijskog sastanka s liderom Severne Koreje Kimom Džongom Unom u Singapuru, i po dolasku proglasio da "više nema severnokorejske nuklearne pretnje". Predsednički avion je u zoru sleteo na aerodrom Vojne baze Endrjus, u predgrađu Vašingtona.
Američki predsednik nije odstupio od svojih uobičajenih jutarnjih "tvitova". "Upravo sam sleteo. Bilo je to dugačk putovanje, ali svi sada mogu spavati mirnije i bezbednije nego na dan kada sam stupio na dužnost", napisao on u... »

Za Trampa više nema severnokorejske nuklearne pretnje

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
Američki predsednik Donald Tramp se vratio u Vašington sa istorijskog sastanka s liderom Severne Koreje Kimom Džongom Unom u Singapuru, i po dolasku proglasio da "više nema severnokorejske nuklearne pretnje".
Predsednički avion je u zoru sleteo na aerodrom Vojne baze Endrjus, u predgrađu Vašingtona. Američki predsednik nije odstupio od svojih uobičajenih jutarnjih "tvitova". "Upravo sam sleteo. Bilo je to dugačko putovanje, ali svi... »

Tramp: Sjeverna Koreja više nije nuklearna prijetnja

Al Jazeera sreda, 13. jun 2018.
Svi se sada mogu osjećati mnogo sigurnije nego onog dana kada sam preuzeo dužnost, tvrdi američki predsjednik.
Sjeverna Koreja više ne predstavlja nuklearnu prijetnju, poručio je američki predsjednik Donald Trump po povratku u Washington iz Singapura, gdje se sastao sa sjevernokorejskim liderom Kim Jong-unom. Trump je na svom nalogu na... »

Tramp: Pjongjang ne predstavlja više nuklearnu pretnju

RTS sreda, 13. jun 2018.
RTS: Tramp: Pjongjang ne predstavlja više nuklearnu pretnju
Severna Koreja više ne predstavlja nuklearnu pretnju, poručio je američki predsednik Donald Tramp po povratku u Vašington iz Singapura, gde se sastao sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom.
Donald Tramp je na svom nalogu na Tviteru naveo da je njegov sastanak sa Kimom bio interesantno i veoma pozitivno iskustvo. "Upravo sam sleteo - dug put, ali svi sada mogu da se osećaju mnogo bezbednije nego onog dana kada sam... »

"Mirno spavajte": Tramp: Nuklearna pretnja iz Severne Koreje više ne postoji

Blic sreda, 13. jun 2018.
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Severna Koreja više ne predstavlja nuklearnu pretnju po Sjedinjene Američke Države. "Pre nego što sam preuzeo funckiju, ljudi su mislili da ćemo ući u rat sa Severnom Korejom. Predsednik Obama rekao je da je Severna Koreja naš najveći i... »

Prvi trampov tvit posle kima puca od ponosa: Svi su mislili da ćemo u rat! Obama ih proglasio za najveće neprijatelje! Spavajte mirno, nema više nuklearne pretnje iz Severne Koreje!

Kurir sreda, 13. jun 2018.
Amrički predsednik Donald Tramp napisao je na svom Tviter nalogu da svi mogu da se osećaju bezbednije posle njegovog susreta sa liderom Severne Koreje Kim Džong-unom.
"Upravo sam stigao - bio je ovo dug put, ali svi mogu da se osećaju bezbednije u odnosu na dan kada sam preuzeo dužnost. Nema više nuklearne pretnje iz Severne Koreje. Sastanak sa Kim Džong-unom bio je zanimljivo i veoma... »

Singapurski samit proizveo velike nade i malo detalja

Glas Amerike sreda, 13. jun 2018.
SINGAPUR — Predsednik SAD Donald Tramp brani svoj sporazum sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, tvrdeći da je "načinjen veliki korak unazad od potencijalne nuklearne katastrofe". Kim je pristao u utorak na "kompletnu denuklearizaciju Korejskog poluostrva", tokom istorijskog samita između dva... »

Tramp: Trudoova kritika će biti skupa

Danas sreda, 13. jun 2018.
Predsednik Donald Tramp je izjavio da će predsednika kanadske vlade Džastin Trudo naučiti da će to što ga je kritikovao koštati Kanadu „mnogo novca“, piše Asošijeted pres.
Trampov savetnik Piter Navaro je u međuvremenu izjavio da je u utorak načinio grešku kada je rekao „postoji specijalno mesto u paklu za Trudoa“. Na konferensiji na novinare u utorak posle samita sa liderom Severne Koreje Kim... »
©2019 Netmark d.o.o.