Ceca Ražnatović progovorila o Anastasijinoj karijeri!

Ceca Ražnatović progovorila o Anastasijinoj karijeri!

Svet plus sreda, 13. jun 2018.
Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o Anastasijinoj karijeri! Nakon dugog čekanja, Anastasija Ražnatović će uskoro objaviti svoj prvi singl "Savršeni par". Bitno je da pokuša, kaže njena popularna mama.
Pripreme za Anastasijino debitovanje na muzičku scenu su uveliko u toku, a sada je na tu temu progovorila i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca se raduje što će njana ćerka uskoro predstaviti svoju prvu pesmu, i ne krije... »

Ceca o Anastasijinom prvencu: Ako uspe, uspela je, ako ne... (video)

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Anastasija će uskoro objaviti svoju prvu pesmu, evo šta na to kaže njena majka Ceca
Anastasija Ražnatović najavila je nedavno da će uskoro objaviti svoju prvu pesmu, koja nosi naziv "Savršen par". - Moralo je prođe određeno vreme i da se steknu svi uslovi za objavljivanje moje prve pesme, a pre svega da ja budem... »

Ceca progovorila o Anastasijinoj muzičkoj karijeri

Tračara sreda, 13. jun 2018.
Nakon dugog čekanja, Anastasija Ražnatović će uskoro konačno objaviti svoj prvi singl Savršeni par. Pripreme za njeno debitovanje na muzičku scenu su uveliko u toku, a sada je na tu temu progovorila i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je veoma srećna što će njan ćerka uskoro predstaviti... »

Nek pokuša, pa ako ne uspe... (foto)

Mondo sreda, 13. jun 2018.
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović o pohodu ćerke Anastasije na domaću muzičku scenu
Anastasija Ražnatović, ćerka popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, snimila je prvi singl. Pesmu u pop maniru i spot će uskoro predstaviti javnosti, a šta kaže njena mama? "Svaki trud se na kraju isplati. Ako uspeš - uspeš,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.