Povezane vesti

Ako ste propustili prvu šansu za prekvalifikaciju za rad u IT sektoru, sada imate novu: Uskoro obuka i praksa za 750 polaznika

Telegraf pre 9 dana
Polaznici će na kursevima moći da nauče osnove programskih jezika Java, JavaScript, PHP, ili .Net framework
Nakon uspešne realizacije pilot programa prekvalifikacija za IT, kao i druge faze prekvalifikacija, Vlada Srbije planira nastavak ovog programa. Vlada je uputila poziv obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama,... »

Vlada nastavlja s programom prekvalifikacija za IT

RTV pre 10 dana
RTV: Vlada nastavlja s programom prekvalifikacija za IT
BEOGRAD - Nakon uspešne realizacije pilot programa prekvalifikacija za IT, koji je pokrenut na inicijativu premijerke Ane Brnabić, kao i druge faze prekvalifikacija, Vlada Srbije planira nastavak ovog programa, a u novom ciklusu planirano je da 775 građana budu polaznici obuka za rad u tom sektoru.
Vlada je tim povodom uputila poziv obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama, institutima, klasterima i kompanijama da se prijave za izvođenje obuka za junior programere u okviru programa prekvalifikacija, u Beogradu,... »

Nova faza prekvalifikacija za IT sektor počinje u septembru — planirana mesta za 775 polaznika

StartIt pre 10 dana
Ovaj ciklus će biti organizovan u deset gradova širom Srbije.
Nakon sprovedenog pilot projekta, pokretanja druge faze i obećanja da će ove godine uložiti 170 miliona dinara u program prekvalifikacije u IT sektor, Vlada je saopštila da nastavlja ovu inicijativu. U okviru sledeće faze koja... »
©2018 Netmark d.o.o.