Povezane vesti

Ako ste propustili prvu šansu za prekvalifikaciju za rad u IT sektoru, sada imate novu: Uskoro obuka i praksa za 750 polaznika

Telegraf sreda, 13. jun 2018.
Polaznici će na kursevima moći da nauče osnove programskih jezika Java, JavaScript, PHP, ili .Net framework
Nakon uspešne realizacije pilot programa prekvalifikacija za IT, kao i druge faze prekvalifikacija, Vlada Srbije planira nastavak ovog programa. Vlada je uputila poziv obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama,... »

Vlada nastavlja s programom prekvalifikacija za IT

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Vlada nastavlja s programom prekvalifikacija za IT
BEOGRAD - Nakon uspešne realizacije pilot programa prekvalifikacija za IT, koji je pokrenut na inicijativu premijerke Ane Brnabić, kao i druge faze prekvalifikacija, Vlada Srbije planira nastavak ovog programa, a u novom ciklusu planirano je da 775 građana budu polaznici obuka za rad u tom sektoru.
Vlada je tim povodom uputila poziv obrazovnim institucijama, nevladinim organizacijama, institutima, klasterima i kompanijama da se prijave za izvođenje obuka za junior programere u okviru programa prekvalifikacija, u Beogradu,... »

Nova faza prekvalifikacija za IT sektor počinje u septembru — planirana mesta za 775 polaznika

StartIt sreda, 13. jun 2018.
Ovaj ciklus će biti organizovan u deset gradova širom Srbije.
Nakon sprovedenog pilot projekta, pokretanja druge faze i obećanja da će ove godine uložiti 170 miliona dinara u program prekvalifikacije u IT sektor, Vlada je saopštila da nastavlja ovu inicijativu. U okviru sledeće faze koja... »
©2019 Netmark d.o.o.