Povezane vesti
"Blokada saobraćaja? To su huligani, taj haos više neću dozvoliti!"
BK TV 13.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se od danas neće dozvoljavati blokada saobraćajnica u Republici Srpskoj. "Taj haos se neće dozvoliti. Nećemo dozvoliti zakrčenje ulica i mi ćemo učiniti sve što budemo mogli, svaku vrstu mere… »
Dodik odlučno: Od danas nema više blokade saobraćaja, taj haos se neće dozvoliti!
Kurir 13.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se od danas neće dozvoljavati blokada saobraćajnica u Republici Srpskoj. "Taj haos se neće dozvoliti. Nećemo dozvoliti zakrčenje ulica i mi ćemo učiniti sve što budemo mogli, svaku vrstu mere… »
Dodik: Više nećemo dozvoljavati blokadu saobraćajnica
N1 Info 13.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se od četvrtka neće dozvolljavati blokada saobraćajnica u Republici Srpskoj. "Taj haos se neće dozvoliti. Nećemo dozvoliti zakrčenje ulica i mi ćemo učiniti sve što budemo mogli, svaku vrstu… »
Dodik: Više nećemo dozvoliti blokadu saobraćaja
Novi magazin 13.06.2018
“Imaju pumpe, neka tamo protestuju” Dodik najoštrije osudio bunt građana zbog visokih cena goriva
Blic 13.06.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najoštrije je osudio blokiranje saobraćaja kojim vozači širom BiH šalju poruku nezadovoljstva zbog visokih cena goriva te poručio da se od danas to više neće dozvoliti. On je zatražio od organa da se… »
Vesti dana »
Blokade i protesti širom Srbije, Senat UB formirao dve ekspertske grupe
RTS pre 1 minutjoš 50 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 1 minutjoš 43 povezane
Tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv tri osobe zbog incidenta ispred FDU: Terete se za nasilničko ponašanje
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih