Povezane vesti

Učenik iz Kraljeva doneo bombu školu, ona eksplodirala! MUP: To je "školski metak"

Telegraf sreda, 13. jun 2018.
Policija je na licu mesta
Učenik osnovne škole “IV kraljevački bataljon” 10-godišnji O. Z. doneo je u školu eksplozivnu napravu, koju je udarao o klupu u učionici, pri čemu je došlo do manje eksplozije. Kako prenosi "Pink", nije bilo povređenih. Obaveštena je policija koja je u učionici... »

Učenik aktivirao školski metak na času, nema posledica

RTV sreda, 13. jun 2018.
RTV: Učenik aktivirao školski metak na času, nema posledica
KRALJEVO - Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, učenik nije aktivirao bombu, kako su to bili preneli neki mediji. Marina Vučinić, direktorka škole, kaže da se utvrđuje zašto je učenik doneo metak, da aktiviranje ni na klupi nije pričinilo... »

Učenik doneo školski metak u razred, prasak u učionici

N1 Info sreda, 13. jun 2018.
Desetogodišnji učenik Osnovne škole "IV kraljevački bataljon" u Kraljevu aktivirao je u utorak, na prvom času druge smene, "školski metak", a ne eksplozivnu napravu, kako se prvobitno pojavila informacija. Tom prilikom je izazvao prasak u učionici, nalik petardi. Na sreću, bez posledica.
Slučaj je, kako smo saznali, tek danas prijavljen. Kako nezvanično saznajemo, reč je o školskom tromblonu, dužine devet centimetara, koji je učenik navodno pronašao pored škole. Desetogodišnji učenik je na čas doneo školski... »

Kraljevo: Učenik aktivirao školski metak na času

Mondo sreda, 13. jun 2018.
Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U MUP-u su rekli da učenik nije aktivirao bombu, kako su to bili preneli neki mediji. Marina Vučinić, direktorka škole, kaže da se utvrđuje zašto je učenik doneo metak. Ona je rekla da aktiviranje... »

Eksplozija u Kraljevu: Učenik (10) aktivirao "školski metak" u učionici

Blic sreda, 13. jun 2018.
Učenik osnovne škole "IV kraljevački bataljon" u Kraljevu aktivirao je "školski metak" a ne eksplozivnu napravu, kako se prvobitno pojavila informacija. Tom prilikom je izazvao prasak u učionici. Na sreću, bez posledica. Slučaj se dogodio juče, ali je kako smo saznali danas prijavljen. Kako... »

MUP: Dečak u školu nije doneo eksplozivnu napravu već školski metak

Novi magazin sreda, 13. jun 2018.
Jedan učenik kraljevačke osnovne škole doneo je juče u razred školski metak, kojim je lupkao po klupi i izazvao prasak, navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova.
U Ministarstvu su agenciji Beta rekli da je škola danas prijavila događaj od juče, navodeći da školski metak, bez obzira na prasak, ne može nikoga da povredi. Pojedini mediji danas objavili da je učenik O.Z. (10) danas u školu... »

Osnovac aktivirao "školski metak" u učionici

Radio 021 sreda, 13. jun 2018.
Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" u učionici i tom prilikom izazvao prasak, na sreću, bez posledica.
Reč je o desetogodišnjaku, a incident se dogodio u školi "IV kraljevački bataljon". Kako je rečeno u MUP-u, učenik nije aktivirao bombu kako su preneli pojedini mediji. Ovaj incident se dogodio juče, ali je tek danas prijavljen... »

Eksplozija u kraljevačkoj školi: Učenik aktivirao školski metak u učionici!

Kurir sreda, 13. jun 2018.
Učenik osnovne škole “IV kraljevački bataljon” desetogodišnji O. Z. doneo je u školu eksplozivnu napravu, koju je udarao o klupu u učionici, pri čemu je došlo do manje eksplozije. Srećom, nije bilo povređenih. MUP je ubrzo saopštio da je učenik aktivirao "školski metak" i da je, tom prilikom,... »

MUP: Učenik nije aktivirao bombu, već školski metak

B92 sreda, 13. jun 2018.
B92: MUP: Učenik nije aktivirao bombu, već školski metak
Kraljevo -- Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, učenik nije aktivirao bombu, kako su to preneli neki mediji. Inače, ovaj slučaj se dogodio u utorak, ali je tek danas prijavljen policiji. Direktorka škole izjavila je da je učenik ranije doneo i... »
©2019 Netmark d.o.o.