Povezane vesti

Učenik iz Kraljeva doneo bombu školu, ona eksplodirala! MUP: To je "školski metak"

Telegraf 13.06.2018
Policija je na licu mesta. Učenik osnovne škole “IV kraljevački bataljon” 10-godišnji O. Z. doneo je u školu eksplozivnu napravu, koju je udarao o klupu u učionici, pri čemu je došlo do manje eksplozije. Kako prenosi "Pink", nije bilo… »

Učenik aktivirao školski metak na času, nema posledica

RTV 13.06.2018
KRALJEVO - Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica. Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, učenik nije aktivirao bombu, kako su to bili preneli neki mediji. Marina… »

Učenik doneo školski metak u razred, prasak u učionici

N1 Info 13.06.2018
Desetogodišnji učenik Osnovne škole "IV kraljevački bataljon" u Kraljevu aktivirao je u utorak, na prvom času druge smene, "školski metak", a ne eksplozivnu napravu, kako se prvobitno pojavila informacija. Tom prilikom je izazvao prasak u učionici… »

MUP: Dečak u školu nije doneo eksplozivnu napravu već školski metak

Novi magazin 13.06.2018
Jedan učenik kraljevačke osnovne škole doneo je juče u razred školski metak, kojim je lupkao po klupi i izazvao prasak, navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova. U Ministarstvu su agenciji Beta rekli da je škola danas prijavila događaj od juče… »

MUP: Učenik nije aktivirao bombu, već školski metak

B92 13.06.2018
Kraljevo -- Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica. Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, učenik nije aktivirao bombu, kako su to preneli neki mediji. Inače, ovaj… »

Eksplozija u Kraljevu: Učenik (10) aktivirao "školski metak" u učionici

Blic 13.06.2018
Učenik osnovne škole "IV kraljevački bataljon" u Kraljevu aktivirao je "školski metak" a ne eksplozivnu napravu, kako se prvobitno pojavila informacija. Tom prilikom je izazvao prasak u učionici. Na sreću, bez posledica. Slučaj se dogodio juče… »

Eksplozija u kraljevačkoj školi: Učenik aktivirao školski metak u učionici!

Kurir 13.06.2018
Učenik osnovne škole “IV kraljevački bataljon” desetogodišnji O. Z. doneo je u školu eksplozivnu napravu, koju je udarao o klupu u učionici, pri čemu je došlo do manje eksplozije. Srećom, nije bilo povređenih. MUP je ubrzo saopštio da je… »

Osnovac aktivirao "školski metak" u učionici

Radio 021 13.06.2018
Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" u učionici i tom prilikom izazvao prasak, na sreću, bez posledica. Reč je o desetogodišnjaku, a incident se dogodio u školi "IV kraljevački bataljon". Kako je rečeno u MUP-u, učenik… »

Kraljevo: Učenik aktivirao školski metak na času

Mondo 13.06.2018
Učenik osnovne škole u Kraljevu aktivirao je "školski metak" i tom prilikom izazvao prasak u učionici, na sreću, bez posledica. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U MUP-u su rekli da učenik nije aktivirao bombu, kako su to bili preneli neki mediji… »

Vesti dana »