Povezane vesti

Ognjević: Rušenje nije po zakonu, umalo stradao čovek, JKP: Lice boravilo neovlašćeno u objektu predviđenom za rušenje

Glas Zapadne Srbije sreda, 13. jun 2018.
Čačak - Stefan Stojadinović (23) iz Kragujevca zadobio je teške telesne povrede kada je na njega pao plafon, prilikom rušenja kuće koja se nalazi na trasi buduće Ulice 10. Stojadinović je sa povredama kuka zbrinut u Urgentnom centru čačanske bolnice, i njegovo stanje je stabilno, izjavila je... »

Incident u Čačku: Rušili kuću ne znajući da je čovek unutra?!

Večernje novosti sreda, 13. jun 2018.
Stefan Stojadinović (23) povređen prilikom uklanjanja objekta u Čačku na trasi izgradnje nove ulice. Poziv za pomoć u poslednjem momentu čuo je komšija
PRILIKOM rušenja objekata na trasi buduće Ulice 10, čija je izgradnja u toku, teško je povređen Stefan Stojadinović (23) iz Kragujevca. Na njega se obrušio plafon kuće, koju su bagerom rušili radnici JP "Gradsko zelenilo", ne... »

Drama u Čačku: Bager rušio kuću dok je mladić bio unutra, komšija mu spasao život

Blic sreda, 13. jun 2018.
Stefan Stojadinović (23) iz Kragujevca teško je povređen prilikom rušenja kuće na trasi buduće Ulice 10 u Čačku. Radnici JP “Gradsko zelenilo” krenuli su da ruše kuću bagerom ne znajući da se Stefan nalazi u prostorijama tako da se plafon praktično obrušio na njega. Nemoćan, mladić je pozivao u... »

Užas u Čačku: Rušili kuću a nisu znali da je stanar u njoj, nesrećni mladić zatrpan ciglama i šutom

Kurir sreda, 13. jun 2018.
Prilikom rušenja objekata na trasi buduće Ulice 10, čija je izgradnja u toku, teško je povređen Stefan Stojadinović (23) iz Kragujevca. Na njega se obrušio plafon kuće, koju su bagerom rušili radnici JP “Gradsko zelenilo” ne znajući da se Stefan uopšte nalazi u njoj!? Njegov poziv za pomoć u... »
©2019 Netmark d.o.o.