Povezane vesti
Tuča lune i slobe zgranula je Srbiju: Bane Čolak ispričao sve o žestokom okršaju bivših ljubavnika! Gađala ga je sokom! (video)…
Kurir 13.06.2018
Luna Đogani je prethodne noći napala Slobu Radanovića, a razjarene bivše ljubavnike rastavljalo je obezbeđenje. Danas je Bane Čolak ispričao sve o ovom incidentu. Naime, danas su zadrugari komentarisali njihovu tuču, a kako bi saznala nešto više Miljana… »
Potukli se Luna i sloba! Bivše ljubavnike rastavljalo obezbeđenje: Neka se nosi, klošarka jedna smrdljiva! (video)
Kurir 13.06.2018
Ni poslednja žurka u "Zadruzi" nije prošla bez incidenata. Naime, ostaće u znaku Lune i Slobe, bivših ljubavnika koji su turbulentnu vezu započeli naočigled svih, pred kamerama, a koji su se nakon partijanja potukli. "Šta sam uradila? Odgovori mi! 'Alo… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić najavio: Katakombe ispod stare Železničke stanice biće dostupne građanima
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 28 minutajoš 152 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane

Kecmanović posle preokreta ispao iz Šangaja, talentovani Amerikanac od ponora do trijumfa
Nova pre 13 minutajoš 33 povezane