Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena

Bujica ga iščupala iz lifta pa udavila

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Telo Živoslava Maksića (67) iz potopljenog podruma izvukli vatrogasci. Čovek pronađen pored svog automobila koji je želeo da preparkira
ŽIVOSLAV je bio dobar i vredan čovek. Penzionisao se u Austriji, gde je dugo radio. Pre nekoliko godina ustupio je svoj plac građevinskom investitoru, a, zauzvrat, u novoizgrađenoj zgradi pre godinu dana dobio tri stana i garažu.... »

Ovo je podrum strave u Požarevcu: Živoslav napravio kobnu grešku, uspeo je da dođe do svog auta, ali ga je sačekao užas! (kurir TV)

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
POŽAREVAC - Požarevljanin Živoslav M. (67) nastradao je u sredu po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Komšije su rekle da je sišao da preparkira automobil, a njegovo telo pronađeno je tek oko ponoći,... »

Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
U ulici poznatoj kao „Šutulova bara“ Telo muškarca izvučeno je iz podzemne garaže u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu a, kako se pretpostavlja, usled nevremena sa obilnim padavinama, uzrok smrt je davljenje.
Naime, uoči ponoći između srede i četvrtka, vatrogasci su izvukli telo Ž.M.(67) iz podruma zgrade u Jug Bogdanovoj ulici poznatoj stanovnicima kao jedan od najnižih delova grada, pod nazivom „Šutulova bara“, zbog čega mnogi... »

Novi detalji užasne tragedije u Požarevcu, sam sišao u smrt: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj garaži (video)

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
BEOGRAD/POŽAREVAC - Požarevljanin Ž. M. (67) izgubio je život juče po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Ž. M. je prema priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Podzemne garaže u... »

Nastradao u liftu u poplavljenoj garaži

Politika četvrtak, 14. jun 2018.
Požarevac - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je RTS. Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen... »

Sišao da preparkira auto, pa se udavio u garaži: Muškarac iz Požarevca poginuo u nevremenu

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je juče popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Vatrogasci su noćas našli njegovo telo, potvrđeno je u požžarevačkoj vatrogasnoj služžbi. Podzemne garaže u kojima... »

Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži u Požarevcu

Radio 021 četvrtak, 14. jun 2018.
Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u PoPožarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi.
Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje. Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu. Vatrogasci su pronašli njegovo telo prilikom ispumpavanja vode iz garaže. Pojedini požarevački portali... »

Jeziva smrt u Požarevcu stradao u nevremenu: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (foto)

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Ž. M. (67) po priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Vatrogasci još nisu izvukli telo
POŽAREVAC- Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je u sredu popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Do kasnih večernjih sati njegovo telo... »

Tragedija u Požarevcu: Pronađeno telo starijeg muškarca u poplavljenoj garaži!

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu, u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu, posle nevremena koje je pogodilo taj grad
POŽAREVAC - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je... »
©2018 Netmark d.o.o.