Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena

Bujica ga iščupala iz lifta pa udavila

Večernje novosti pre 5 dana
Telo Živoslava Maksića (67) iz potopljenog podruma izvukli vatrogasci. Čovek pronađen pored svog automobila koji je želeo da preparkira
ŽIVOSLAV je bio dobar i vredan čovek. Penzionisao se u Austriji, gde je dugo radio. Pre nekoliko godina ustupio je svoj plac građevinskom investitoru, a, zauzvrat, u novoizgrađenoj zgradi pre godinu dana dobio tri stana i garažu.... »

Ovo je podrum strave u Požarevcu: Živoslav napravio kobnu grešku, uspeo je da dođe do svog auta, ali ga je sačekao užas! (kurir TV)

Kurir pre 5 dana
POŽAREVAC - Požarevljanin Živoslav M. (67) nastradao je u sredu po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Komšije su rekle da je sišao da preparkira automobil, a njegovo telo pronađeno je tek oko ponoći,... »

Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena

Danas pre 5 dana
U ulici poznatoj kao „Šutulova bara“ Telo muškarca izvučeno je iz podzemne garaže u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu a, kako se pretpostavlja, usled nevremena sa obilnim padavinama, uzrok smrt je davljenje.
Naime, uoči ponoći između srede i četvrtka, vatrogasci su izvukli telo Ž.M.(67) iz podruma zgrade u Jug Bogdanovoj ulici poznatoj stanovnicima kao jedan od najnižih delova grada, pod nazivom „Šutulova bara“, zbog čega mnogi... »

Novi detalji užasne tragedije u Požarevcu, sam sišao u smrt: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj garaži (video)

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD/POŽAREVAC - Požarevljanin Ž. M. (67) izgubio je život juče po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Ž. M. je prema priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Podzemne garaže u... »

Nastradao u liftu u poplavljenoj garaži

Politika pre 5 dana
Požarevac - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je RTS. Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen... »

Sišao da preparkira auto, pa se udavio u garaži: Muškarac iz Požarevca poginuo u nevremenu

Blic pre 5 dana
Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je juče popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Vatrogasci su noćas našli njegovo telo, potvrđeno je u požžarevačkoj vatrogasnoj služžbi. Podzemne garaže u kojima... »

Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži u Požarevcu

Radio 021 pre 5 dana
Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u PoPožarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi.
Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje. Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu. Vatrogasci su pronašli njegovo telo prilikom ispumpavanja vode iz garaže. Pojedini požarevački portali... »

Jeziva smrt u Požarevcu stradao u nevremenu: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (foto)

Večernje novosti pre 5 dana
Ž. M. (67) po priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Vatrogasci još nisu izvukli telo
POŽAREVAC- Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je u sredu popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Do kasnih večernjih sati njegovo telo... »

Tragedija u Požarevcu: Pronađeno telo starijeg muškarca u poplavljenoj garaži!

Kurir pre 5 dana
Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu, u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu, posle nevremena koje je pogodilo taj grad
POŽAREVAC - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je... »
©2018 Netmark d.o.o.