Povezane vesti

Bujica ga iščupala iz lifta pa udavila

Večernje novosti 14.06.2018
Telo Živoslava Maksića (67) iz potopljenog podruma izvukli vatrogasci. Čovek pronađen pored svog automobila koji je želeo da preparkira. ŽIVOSLAV je bio dobar i vredan čovek. Penzionisao se u Austriji, gde je dugo radio. Pre nekoliko godina ustupio… »

Ovo je podrum strave u Požarevcu: Živoslav napravio kobnu grešku, uspeo je da dođe do svog auta, ali ga je sačekao užas…

Kurir 14.06.2018
POŽAREVAC - Požarevljanin Živoslav M. (67) nastradao je u sredu po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Komšije su rekle da je sišao da preparkira… »

Udavio se u podzemnoj garaži tokom nevremena

Danas 14.06.2018
U ulici poznatoj kao „Šutulova bara“ Telo muškarca izvučeno je iz podzemne garaže u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu a, kako se pretpostavlja, usled nevremena sa obilnim padavinama, uzrok smrt je davljenje. Naime, uoči ponoći između srede i… »

Novi detalji užasne tragedije u Požarevcu, sam sišao u smrt: Hteo da preparkira da mu voda ne poplavi auto u podzemnoj…

Kurir 14.06.2018
BEOGRAD/POŽAREVAC - Požarevljanin Ž. M. (67) izgubio je život juče po podne kada se usled jakog nevremena koje je pogodilo ovaj grad, udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici. Ž. M. je prema priči komšija sišao da… »

Nastradao u liftu u poplavljenoj garaži

Politika 14.06.2018
Požarevac - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje, javio je RTS. Komšije… »

Muškarac se udavio u poplavljenoj podzemnoj garaži u Požarevcu

Radio 021 14.06.2018
Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u PoPožarevcu pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje. Komšije stradalog muškarca su… »

Sišao da preparkira auto, pa se udavio u garaži: Muškarac iz Požarevca poginuo u nevremenu

Blic 14.06.2018
Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je juče popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Vatrogasci su noćas našli njegovo telo, potvrđeno je u… »

Jeziva smrt u Požarevcu stradao u nevremenu: Sišao da preparkira auto, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži (foto)

Večernje novosti 14.06.2018
Ž. M. (67) po priči komšija sišao da preparkira auto da ga ne poplavi voda. Vatrogasci još nisu izvukli telo. POŽAREVAC- Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje… »

Tragedija u Požarevcu: Pronađeno telo starijeg muškarca u poplavljenoj garaži!

Kurir 14.06.2018
Komšije stradalog muškarca su ranije rekle da je on ostao zaglavljen u liftu, u poplavljenoj podzemnoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu, posle nevremena koje je pogodilo taj grad. POŽAREVAC - Vatrogasci su u poplavljenoj garaži… »

Vesti dana »