Na kanalu ništa za džabe

Na kanalu ništa za džabe

Kamatica četvrtak, 14. jun 2018.
Odzvonilo je besplatnim tehničkim pregledima i registraciji vozila "na crno" bez odlaska na liniju provere ispravnosti vozila! Minimalnu cenu kontrole na kanalu, proceniće Ministarstvo trgovine, a zasad postoji predlog da taj pregled košta od 3.000 do 4.700 dinara. ZAGAĐIVAČIMA ROK TRI GODINE
Ovo su najvažnije novine "Pravilnika o vršenju tehničkog pregleda vozila" koji stupa na snagu 5. jula ove godine. - Fotografisanje vozila na liniji tehničkog pregleda, koji predviđa pet obaveznih fotografija i vođenje evidencije... »

Nove cene: Tehnički pregledi će od 5. jula biti detaljniji, a evo koliko će koštati

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Odzvonilo je besplatnim tehničkim pregledima i registraciji vozila "na crno" bez odlaska na liniju provere ispravnosti vozila! Minimalnu cenu kontrole na kanalu, proceniće Ministarstvo trgovine, a zasad postoji predlog da taj pregled košta od 3.000 do 4.700 dinara. Ovo su najvažnije novine... »

Tehnički pregled vozila Na kanalu ništa za džabe

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Od 5. jula počinje primena novog Pravilnika kojim se propisuju uslovi za obavljanje tehničkih pregleda vozila. Predloženo da košta od 3.000 do 4.700 dinara, ali minimalnu cenu odrediće država
ODZVONILO je besplatnim tehničkim pregledima i registraciji vozila "na crno" bez odlaska na liniju provere ispravnosti vozila! Minimalnu cenu kontrole na kanalu, proceniće Ministarstvo trgovine, a zasad postoji predlog da taj... »
©2019 Netmark d.o.o.