Vokswagen kaženjen sa milijardu evra

Vokswagen kaženjen sa milijardu evra

Gde investirati četvrtak, 14. jun 2018.
Kompanija Volkswagen objavila je danas da je nemački sud naložio da plate kaznu od milijardu evra zbog skandala sa softverom koji kontroliše emisiju gasova kod dizelskih automobila.
Kompanija je navela da će prihvatiti kaznu koju je na osnovu tužbe odredio sud u nemačkom gradu Braunschweigu, prenosi AP. Volkswagen je već platio više od 22 milijarde kazne i odštete u SAD-u u okviru istrage koju provode... »

VW mora platiti milijardu eura kazne

Al Jazeera četvrtak, 14. jun 2018.
Njemački proizvođač automobila kažnjen je zbog skandala sa softverom koji kontrolira emisiju štetnih gasova kod dizel motora.
Kompanija za proizvodnju automobila Volkswagen saopćila je kako je njemački sud naložio da plate kaznu od milijardu eura zbog skandala sa softverom koji kontrolira emisiju štetnih gasova kod automobila s dizelskim motorima.... »

Kaznama nije kraj, nemački div opet plaća

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Kaznama nije kraj, nemački div opet plaća
Berlin -- Kompanija za proizvodnju automobila Folksvagen saopštila je da je nemački sud naložio da plate kaznu od milijardu evra.
Kazna je izrečena zbog skandala sa softverom koji kontroliše emisiju gasova kod dizel automobila. Kompanija je navela da će prihvatiti kaznu koju je na osnovu tužbe odredio sud u nemačkom gradu Braunšvajgu, prenosi AP. Zaključeno... »

Nemački sud kaznio Folksvagen sa milijardu evra

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Kompanija za proizvodnju automobila Folksvagen saopštila je danas da je nemački sud naložio da plate kaznu od milijardu evra zbog skandala sa softverom koji kontroliše emisiju gasova kod dizel automobila. Kompanija je navela da će prihvatiti kaznu koju je na osnovu tužbe odredio sud u nemačkom... »

Milijarda evra kazna za Folksvagen

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
Prizvođač automobila Folksvagen saopštio je da su ga nemačke vlasti kaznile sa milijadu evra zbog skandala sa emisijom izduvnih gasova, izveštava Asošijeted pres (AP). Folksvagen je saopštio u sredu da će prihvatiti kaznu suda u nemačkom gradu Braunšvajg.
Sud je zaključio da je Folksavagen propustio da na odgovarajući način kontroliše rad svog razvojnog odeljenja što je rezultiralo da skoro 10,7 miliona dizel automobila sa ilegalnim softverom za kontrolu emisije gasova bude... »
©2018 Netmark d.o.o.