Merkel: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji

Merkel: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji

RTS pre 11 dana
RTS: Merkel: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji
Evropskoj uniji je potreban jedinstven pristup migraciji koji uzima u obzir interese svake države članice, rekla je nemačka kancelarka Angela Merkel, naglasivši da se Italija osetila kao da ne dobija dovoljno podrške od drugih članica EU.
"Veoma, veoma mi je važno da Nemačka takođe ne deluje jednostrano, već da sve što uradimo bude uredno, kroz razgovor i sporazum sa drugima, kako bismo istinski imali jedinstven evropski pristup", rekla je kancelarka na sastanku... »

Merkelova: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji

B92 pre 11 dana
B92: Merkelova: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji
Evropskoj uniji je potreban jedinstven pristup migraciji koji uzima u obzir interese svake države članice.
To je rekla nemačka kancelarka Angela Merkel, naglasivši da se Italija osetila kao da ne dobija dovoljno podrške od drugih članica EU. "Veoma, veoma mi je važno da Nemačka takođe ne deluje jednostrano, već da sve što uradimo bude... »

Merkel: Evropi je potreban jedinstven pristup migraciji

Blic pre 11 dana
Evropskoj uniji je potreban jedinstven pristup migraciji koji uzima u obzir interese svake države članice, rekla je danas nemačka kancelarka Angela Merkel, naglasivši da se Italija osetila kao da ne dobija dovoljno podrške od drugih članica EU. "Veoma, veoma mi je važno da Nemačka takođe ne deluje... »
©2018 Netmark d.o.o.