Povezane vesti
Meho Omerović: Ako se pokrene proces, spreman sam da snosim odgovornost
Novi magazin 14.06.2018
Poslanik SDPS Meho Omerović izjavio je za "Večernje novosti" da je spreman da snosi odgovornost ukoliko se pokrene postupak protiv njega povodom sumnji da je u fri-šopu na aerodromu u Frankfurtu uzeo kozmetiku, a da nije platio račun. "Koliko znam… »
Mehova zvrzlama: Ne da ostavku, jer nema krivičnog postupka, a postupka nema, jer ima diplomatskog imuniteta
Blic 14.06.2018
Ako se protiv mene pokrene sudski postupak, spreman sam da snosim odgovornost, navodi Meho Omerović, poslanik SDPS, koji je nedavno zatečen u krađi na aerodromu u Frankfurtu, očigledno namerno zanemarujući činjenicu da sudskog postupka ne može ni biti… »
Vesti dana »
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
Prevezena u privatnu bolnicu Dijana Hrka u pratnji veterana napustila mesto na kojem je 11 dana štrajkovala glađu (video)
Dnevnik pre 24 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka napustila šator, okupljeni kod Skupštine pale sveće za njeno zdravlje
N1 Info pre 48 minutajoš 120 povezanih
Odbojkaši Radničkog plasirali se u poslednju rundu kvalifikacija
Politika pre 19 minutajoš 33 povezane
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTS pre 3 satajoš 21 povezana