Povezane vesti

Interpol traži srpske slike po svetu Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo 140 umetničkih dela

Press četvrtak, 14. jun 2018.
Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola, rekao je za "Novosti" generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju Veljko Odalović.
Foto:blic On je uveren da se deo ove bogate umetničke baštine, koju su najvećim delom stvorili srpski slikari, ne nalazi na teritoriji Srbije, već da su slike "razvučene" negde po svetu. - Zato i insistiramo da se u ovu akciju... »

Novosti: Iz ambasada nestalo 140 remek-dela

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Novosti: Iz ambasada nestalo 140 remek-dela
Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela.
Kako prenose Večernje Novosti, gde su dela završila zasada je nepoznato, ali zato će država Srbija odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola. Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u... »

Interpol traži 140 slika nestalih iz ambasada SFRJ

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Interpol traži 140 slika nestalih iz ambasada SFRJ
BEOGRAD - Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola, rekao je za "Novosti" generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju Veljko Odalović.
On je uveren da se deo ove bogate umetničke baštine, koju su najvećim delom stvorili srpski slikari, ne nalazi na teritoriji Srbije, već da su slike "razvučene" negde po svetu. "Zato i insistiramo da se u ovu akciju uključi... »

Srbija alarmirala interpol Iz ambasada nestalo 140 remek-dela!

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
U potragu za nestalim umetninama iz ambasada SFRJ uključiće se Međunarodna policijska organizacija. Oko 40 dela nedostaje iz ambasade u Rimu, sporan i popis u Vašingtonu, Hagu, Stokholmu, Cirihu, Oslu...
IZ ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela. Gde su završila, zasada je nepoznato, ali zato će država Srbija odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola. Ovo, za... »

Interpol traži srpske slike po svetu: Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo 140 umetničkih dela

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola, rekao je za "Novosti" generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju... »

Srbija angažuje Interpol:Gde je nestalo 140 slika?

Mondo četvrtak, 14. jun 2018.
Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela.
Foto: Mondo/Goran Sivački Srbija će odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola, rekao je za "Novosti" generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju Veljko... »

Odalović: Interpol traži 140 slika nestalih iz ambasada, konzulata i rezidencija SFRJ

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
BEOGRAD - Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o njihovom nestanku zatražiti preko Interpola, rekao je za "Novosti" generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za... »

Nestalo više od 140 umetničkih dela iz ambasada i rezidencija SFRJ

Radio 021 četvrtak, 14. jun 2018.
Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o nestanku zatražiti preko Interpola.
To je za "Novosti" rekao generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju Veljko Odalović. On je uveren da se deo ove bogate umetničke baštine, koju su najvećim delom... »

Odalović: Interpol da traži 140 slika nestalih iz DKP SFRJ

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Odalović: Interpol da traži 140 slika nestalih iz DKP SFRJ
Beograd -- Iz ambasada, konzulata i rezidencija bivše Jugoslavije nestalo je više od 140 vrednih umetničkih dela, a Srbija će odgovor o nestanku zatražiti preko Interpola.
To je za "Novosti" rekao generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova i srpski predstavnik u Mešovitoj komisiji za sukcesiju Veljko Odalović. On je uveren da se deo ove bogate umetničke baštine, koju su najvećim delom... »
©2018 Netmark d.o.o.