Povezane vesti

Komandant Kfora o kosovskoj vojsci: Realna ocena ili poruka za Srbe?

Vesti online četvrtak, 14. jun 2018.
Izjava komandanta Kfora Salvatorea Kuočija da je za formiranje kosovske vojske potrebno bar 10 godina je realno sagledavanje situacije kad je reč o formiranju oružanih snaga u bilo kojoj zemlji, ali i potvrda stava NATO-a da se očekuje da se i srpski politički predstavnici saglase sa formiranjem takve formacije, kaže Milovan Drecun.
Komandant Kfora, italijanski general Salvatore Kuoči izjavio je da je potrebno mnogo toga uraditi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bio, mora biti prihvatljiv za... »

Kuoči: Potrebno bar 10 godina da se formira kosovska vojska

RTS četvrtak, 14. jun 2018.
RTS: Kuoči: Potrebno bar 10 godina da se formira kosovska vojska
Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine.
Kuoči je rekao da je formiranje vojske duga priča, nešto što se ne može ostvariti za jedan dan, ili samo usvajanjem nacrta zakona. "U svakom slučaju, kada odluka o tome bude doneta, biće potrebno najmanje 10 godina da se formira... »

Kouči: Potrebno bar 10 godina da se formira kosovska vojska

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Kouči: Potrebno bar 10 godina da se formira kosovska vojska
PRIŠTINA - Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine.
Kuoči je kazao da je formiranje vojske duga priča, nešto što se ne može ostvariti za jedan dan, ili samo usvajanjem nacrta zakona. "U svakom slučaju, kada odluka o tome bude doneta, biće potrebno najmanje 10 godina da se formira... »

Komandant Kfora Kuoči: 10 godina je potrebno da se formira kosovska vojska, to je duga priča

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
To znači da kakav god proces bude bio, on mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine
PRIŠTINA - Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, mora... »

"Potrebno bar 10 godina da se formira kosovska vojska"

Vesti online četvrtak, 14. jun 2018.
Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine.
Kuoči je kazao da je formiranje vojske duga priča, nešto što se ne može ostvariti za jedan dan, ili samo usvajanjem nacrta zakona. - U svakom slučaju, kada odluka o tome bude doneta, biće potrebno najmanje 10 godina da se formira... »

Komandant Kfora: Za formiranje vojske Kosova biće potrebno 10 godina

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči, navodeći da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine. Kuoči je kazao da je... »

Kuoči: Za vojsku Kosova trebaće bar 10 godina

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Kuoči: Za vojsku Kosova trebaće bar 10 godina
Priština -- Potrebno je mnogo toga da se uradi da se kosovske bezbednosne snage transformišu u vojsku, izjavio je komandant Kfora, italijanski general Saltavore Kuoči.
On je napomenuo i da, kakav god taj dugotrajni proces bude bio, om mora biti prihvatljiv za sve strane, uključujući manjine. Kuoči je kazao da je formiranje vojske duga priča, nešto što se ne može ostvariti za jedan dan, ili samo... »
©2018 Netmark d.o.o.