Policija, žandarmerija u potrazi za nestalim novinarom

Policija, žandarmerija u potrazi za nestalim novinarom

B92 pre 4 dana
B92: Policija, žandarmerija u potrazi za nestalim novinarom
Novinar Stefan Cvetković nestao je u noći između srede i četvrtka.
Desetine policajaca i pripadnika žandarmerije, forenzičke ekipe, ronioci i službeni psi poslati su u Belu Crkvu u sklopu potrage za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem. Novinar BBC-ja Stefan Veselinović sa lica mesta javlja... »

MUP: Netačni navodi šta je nađeno pored vozila Cvetkovića

Politika pre 4 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da nisu tačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da su pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića pronađeni krv i kutija. U saopštenju se, takođe, ističe da pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivnu potragu i rade na... »

Potraga za Stefanom Cvetkovićem se nastavlja

N1 Info pre 4 dana
Ronioci koji su pretraživali belocrkvanska jezera i obližnje vodotokove u četvrtak u su završili potragu za Stefanom Cvetkovićem, potvrdio je za N1 MUP. Potraga se nastavlja u petak. Nestanak Cvetkovića prijavljen je juče, kada je primećeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkiran auto na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.
Izvor: N1 Pripadnici Žandarmerije započeli su u četvrtak oko 15 sati pretragu kopnenog terena oko belocrkvanskih jezera. Kako saznajemo, specijalizovane ronilačke jedinice pretraživale su i unutrašnjost jezera i obližnjih... »

Policija traga za novinarom Stefanom Cvetkovićem

RTS pre 4 dana
RTS: Policija traga za novinarom Stefanom Cvetkovićem
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je raspisana potraga za novinarom iz Bele Crkve Stefanom Cvetkovićem, nakon što je pronađeno njegovo napušteno vozilo. Domaća i strana novinarska udruženja izrazila zabrinutost zbog nestanka novinara i traže od vlasti da što pre rasvetle slučaj.
MUP je, odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković, uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena, gde je pronađeno vozilo koje je on koristio. Informaciju o nestanku novinara... »

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Radio 021 pre 4 dana
Ronioci koji su danas pretraživali belocrkvanska jezera i obližnje vodotokove za večeras su završili potragu za novinarom Stefanom Cvetkovićem, potvrđeno je za N1 u MUP-u.
Potraga se nastavlja sutra. U Belu Crkvu je iz Beograda danas upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije koji pretražuju teren, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke... »

Nestao novinar Stefan Cvetković, raspisana potraga

Slobodna Evropa pre 4 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnih poslova (MUP) Srbije. MUP je saopštio da je policija u Beloj Crkvi noćas pronašla parkirani automobil za koji je utvrđeno da ga koristi novinar i da je raspisana potraga za njim. "Policijskoj stanici Bela... »

Nestao novinar koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića, udruženja traže intenzivnu potragu

Južne vesti pre 4 dana
"Polo" novinara Stefana Cvetkovića pronađen je sinoć u Beloj Crkvi, a ono što je zabrinulo javnost i novinarska udruženja je motor automobila koji je bio upaljen i vrata koja su ostavljena otvorena. Očevici su ispričali i da je pored auta pronađen njegov ručni sat sa pokidanom narukvicom. Nestali... »

Potraga za novinarom iz Bele Crkve, uključeni psi i helikopteri

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio, saopštilo je MUP.
U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih... »

Nestao novinar iz Bele Crkve koji je više puta skretao pažnju da mu je prećeno

Nedeljnik pre 4 dana
Stefan Cvetković je u centar pažnje javnosti proteklih godina došao nekoliko puta, kada je u više navrata izjavio da mu je prećeno. Kako su preneli mediji 2013. je izjavio da su njega i njegovog sina presreli nepoznati muškarci, koji su vitlali oružjem i zapretili mu da će se njegovom sinu nešto dogoditi ukoiliko ne zaćuti
Nenad Čanak objavio je jutros na svom Tviter profilu da je sinoć u Beloj Crkvi nestao novinar Stefan Cvetković. Kako je objasnio, pronađen je njegov automobil koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov... »

CPJ, Reporteri bez granica zabrinuti zbog nestanka Cvetkovića

Glas Amerike pre 4 dana
Komitet za zaštitu novinara (CPJ) pozvao je vlasti u Vojvodini da preduzmu sve neophodne mere da pronađu Stefana Cvetkovića, uglednog novinara koji je nestao prošle noći. "Veoma smo zabrinuti za Stefana Cvetkovića i smatramo da su srpske vlasti odgovorne za njegov bezbedan povratak kući", izjavio... »

Nestao novinar koji radi na istraživanju ubistva Olivera Ivanovića: Na autu ostala otvorena vrata, a pored njih na zemlji samo jedan predmet

Telegraf pre 4 dana
Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. To je agenciji Beta potvrdilo nekoliko izvora iz Bele Crkve, a potom je stigla i potvrda iz MUP-a. Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali... »

U toku potraga za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem iz Bele Crkve

Insajder pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, a na njegovom pronalasku trenutno su angažovane sve bezbednosne službe.
Nestanak Cvetkovića prijavljen je noćas, kada je primećeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkiran auto na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Pripadnici Žandarmerije započeli su danas oko 15 sati pretragu... »

Potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem biće nastavljena sutra

Danas pre 5 dana
Ronioci koji su danas pretraživali belocrkvanska jezera i obližnje vodotokove za večeras su završili potragu za Stefanom Cvetkovićem, potvrđeno je za N1 u MUP-u.
MUP je večeras demantovao informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da je pored automobila nestalog novinara pronađena krv i kutija. MUP je podsetio da je danas u Belu Crkvu iz Beograda upućeno više desetina pripadnika... »

Nestao novinar iz Bele Crkve: Od Stefana ni traga ni glasa, sumnja se da je otet

Večernje novosti pre 5 dana
Opsadno stanje u Beloj Crkvi: Za nestalim novinarom tragaju ronioci, žandarmerija, psi tragači i helikopteri. Sumnja se da je Cvetković, koji je istraživao škakljive teme - otet
CELODNEVNA potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem (48) iz Bele Crkve, kom se gubi svaki trag od srede u 22 sata, još nije dala rezultata. Dva helikoptera od četvrtka pre podne nadgledaju varoš i okolinu, angažovani su i psi... »

MUP: U toku potraga za novinarom iz Bele Crkve

RTV pre 5 dana
RTV: MUP: U toku potraga za novinarom iz Bele Crkve
BELA CRKVA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.
U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih... »

OEBS duboko zabrinut zbog nestanka novinara

B92 pre 5 dana
B92: OEBS duboko zabrinut zbog nestanka novinara
Predstavnik OEBS-a za slobodu medija Harlem Dezir izrazio je zabrinutost zbog nestanka novinara iz Bele Crkve Stefana Cvetkovic�a.
OEBS u saopštenju iz Beča navodi da je, "Po policiji koja je vecĚ� započela istragu, CvetkovicĚ�ev automobil nađen je u Beloj Crkvi sa otvorenim vratima i uključenim svetlima", kao i da "novinari koji su pokušali da ga... »

Predstavnik OEBS-a za slobodu medija: Duboka zabrinutost zbog nestanka novinara u Beloj Crkvi

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD/BEČ - Predstavnik OEBS-a za slobodu medija Harlem Dezir danas je izrazio zabrinutost zbog sinoćnog nestanka novinara iz Bele Crkve, Stefana Cvetkovića. OEBS u saopštenju iz Beča navodi da je, "po policiji koja je već započela istragu, Cvetkovićev automobil nađen je u Beloj Crkvi sa... »

OEBS zabrinut zbog nestanka novinara u Beloj Crkvi

N1 Info pre 5 dana
Predstavnik OEBS-a za slobodu medija Harlem Dezir izrazio je zabrinutost zbog sinoćnog nestanka novinara iz Bele Crkve, Stefana Cvetkovića.
OEBS u saopštenju navodi da je, "po policiji koja je već započela istragu, Cvetkovićev automobil nađen u Beloj Crkvi sa otvorenim vratima i uključenim svetlima", kao i da "novinari koji su pokušali da ga kontaktiraju... »

Policija, žandarmerija u potrazi za nestalim novinarom

BBC News pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković nestao je u noći između srede i četvrtka.
Desetine policajaca i pripadnika žandarmerije, forenzičke ekipe, ronioci i službeni psi poslati su u Belu Crkvu u sklopu potrage za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem. Novinar BBC-ja Stefan Veselinović sa lica mesta javlja... »

"Juče je ceo dan po gradu snimao nevreme": Meštani kažu da je automobil nestalog novinara cele noći stajao otključan i sa upaljenim svetlima

Blic pre 5 dana
U Beloj Crkvi celog dana je velika policijska akcija i potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem kom se od juče gubi svaki trag. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta helikopteri nadleću grad, psi pretražuju teren, ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil zatvorena je i u njoj se nalazi... »

"Juče je ceo dan po gradu snimao nevreme": Meštani kažu da je automobil nestalog novinara cele noći stajao otključan i sa upaljenim svetlima

Blic pre 5 dana
U Beloj Crkvi celog dana je velika policijska akcija i potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem kom se od juče gubi svaki trag. Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta helikopteri nadleću grad, psi pretražuju teren, ulica u kojoj je pronađen Cvetkovićev automobil zatvorena je i u njoj se nalazi... »

Velika potraga: Nestao novinar Stefan Cvetković!

Mondo pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao. U potragu uključeni policija, žandarmerija, ronioci, helikopteri, policijski psi...
Foto: MONDO/Lana Stošić Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat s pokidanom narukvicom. Ulica u kojoj je... »

Otac nestalog novinara: Planirao je da putuje u Rusiju, izgleda da su ga nasilno izvukli iz auta

Blic pre 5 dana
Otac nestalog novinara Stefana Cvetkovića, Milivoje Cvetković, rekao je da sumnja da je njegov sin nasilno izvučen iz automobila koji je pronađen sa upaljenim svetlima i otvorenim vratima u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi. Kako je Milivoje Cvetković ispričao za "Kurir" to misli jer je u "kolima bio... »

Otac nestalog novinara: Planirao je da putuje u Rusiju, izgleda da su ga nasilno izvukli iz auta

Blic pre 5 dana
Otac nestalog novinara Stefana Cvetkovića, Milivoje Cvetković, rekao je da sumnja da je njegov sin nasilno izvučen iz automobila koji je pronađen sa upaljenim svetlima i otvorenim vratima u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi. Kako je Milivoje Cvetković ispričao za "Kurir" to misli jer je u "kolima bio... »

Pored automobila nestalog novinara pronađena kutija i krv? Stefanov otac za Kurir: Planirao je put za Rusiju, sumnjam da je nasilno izvučen iz auta! Meštani otkrili šta je radio prethodnog dana! (video)

Kurir pre 5 dana
U Beloj Crkvi u toku je velika policijska akcija i potraga za novinarom Stefanom Cvetkovićem kom se od sinoć gubi svaki trag. Kako je saopšteno ranije danas iz Ministrastva unutrašnjih poslova, helikopteri nadleću grad, psi pretražuju teren, na terenu je više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim... »

Srpska žandarmerija na nogama, potraga u toku: Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, pronađen upaljen auto i pokidan sat! Helikopteri nadleću teren, uključeni i psi tragači

Kurir pre 5 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio. U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika... »

Nestalog novinara traži žandarmerija, helikopteri, ronioci

Sputnik pre 5 dana
MUP odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu - žandarmeriju, ronioce, helikopter.
Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno... »

Nestao novinar iz Bele Crkve: Prazan auto i pokidan sat?

Prva pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je noćas. Navodno, pronađen je automobil, otvorenih vrata i upaljenih svetala, koji on koristi, a koji je u vlasništvu njegovog oca.
Očevici su ispričali agencijI Beta da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom. MUP je jutros saopštio da je policijskoj stanici Bela Crkva noćas prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi... »

Vučić: Izveštavaju me na 15 minuta o potrazi za novinarom

N1 Info pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su svi resursi na raspolaganju policiji i Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) u pronalaženju novinara Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak noćas prijavljen u Beloj Crkvi.
Izvor: Tanjug On je kazao da ga "svakih 15 minuta" o rezultatima potrage za nestalim novinarom izveštavaju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor BIA Bratislav Gašić. "Nadam se da će uspeti da reše taj slučaj,... »

Nestao novinar iz Bele Crkve: Prazan auto i pokidan sat

B92 pre 5 dana
B92: Nestao novinar iz Bele Crkve: Prazan auto i pokidan sat
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao noćas. Pronađen automobil, otvorenih vrata i upaljenih svetala, koji on koristi , a u vlasništvu je njegovog oca.
Očevici su ispričali agencijI Beta da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom. MUP je jutros saopštio da je policijskoj stanici Bela Crkva noćas prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi... »

Nestalog novinara traži žandarmerija, helikopteri, ronioci

B92 pre 5 dana
B92: Nestalog novinara traži žandarmerija, helikopteri, ronioci
Beograd -- MUP odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu - žandarmeriju, ronioce, helikopter.
Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno... »

Nestao novinar iz Bele Crkve, traže ga žandarmerija, helikopteri i ronioci

Vesti online pre 5 dana
MUP odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu - žandarmeriju, ronioce, helikopter.
Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije. Na lice mesta upućeno... »

Nestao novinar iz bele crkve: Njegov automobil pronađen upaljen, sat pokidan pored vozila

Blic pre 5 dana
Poslanik Nenad Čanak objavio je jutros na svom Tviter profilu da je sinoć u Beloj Crkvi nestao novinar Stefan Cvetković. Kako je objasnio, pronađen je njegov automobil koji je u tom trenutku bio upaljen, vrata su bila otvorena, a njegov sat sa pokidanom narukvicom pronađen je pored vozila. - Svi... »

Velika potraga za novinarom: Ronioci pretražuju jezero i kanal, psi okolinu, helikopteri nadleću Belu Crkvu

Blic pre 5 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio, saopštio je MUP. U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više... »

Velika potraga za novinarom: Ronioci pretražuju jezero i kanal, psi okolinu, helikopteri nadleću Belu Crkvu

Blic pre 5 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio, saopštio je MUP. U Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više... »

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI SAD – Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve. Pronadjen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronadjen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom... »

MUP: Pronadjen automobil Stefana Cvetkovića, raspisana potraga

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da je policija u Beloj Crkvi noćas pronašla parkirani automobil za koji je utvrdjeno da ga ;koristi novinar Stefan Cvetković i da je raspisana potraga za njim. “Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u... »

Nestao novinar koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

SEEbiz pre 5 dana
BELA CRKVA - Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve.
Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom. Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt... »

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Novi magazin pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve.
Pronađen je njegov automobil, kojem je motor radio. Očevici su ispričali da su na automobilu bila otvorena vrata i da je pored pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom. Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt... »

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

N1 Info pre 5 dana
Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo.
"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke 'polo' na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah... »

DSS: Izjava Brnabićke skandalozna

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Tači sa ambasadorima Kvinte o dijalogu sa Srbijom

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana

NIS ponovo proglašen za energetski superbrend Srbije

Danas  pre 37 minuta  još 1 povezana

Izraelski dron oboren u Siriji

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

U turskim napadima na baze PKK ubijeno 26 ljudi

Blic  pre 54 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.