Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban

Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban
BEČ, PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese", da je "slučaj" Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan.
"Slučaj Đurić je bio nepotreban. To je bila provokacija srpskih vlasti", tvrdi Tači. "Mi smo mogli ili da reagujemo ili da prihvatimo kršenje našeg suvereniteta. Slike toga nisu bile korisne Kosovu. Tako nešto ne treba da se... »

Tači: Slučaj Marka Đurića ne sme ponoviti

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
BEČ - Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku Prese, da je "slučaj" Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan. "Slučaj Đurić je bio nepotreban... Tako nešto ne... »

Tači: Moramo ponovo da pokrenemo dijalog sa Beogradom

RTS četvrtak, 14. jun 2018.
RTS: Tači: Moramo ponovo da pokrenemo dijalog sa Beogradom
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku "Prese", da je "slučaj" Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan.
"Slučaj Đurić je bio nepotreban. To je bila provokacija srpskih vlasti", tvrdi Tači. "Mi smo mogli ili da reagujemo ili da prihvatimo kršenje našeg suvereniteta. Slike toga nisu bile korisne Kosovu. Tako nešto ne treba da se... »

"Slučaj Ðurić je bio nepotreban - To je bila provokacija srpskih vlasti"

Vesti online četvrtak, 14. jun 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku "Prese", da je "slučaj" Marka Ðurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan.
- Slučaj Ðurić je bio nepotreban. To je bila provokacija srpskih vlasti - tvrdi Tači. - Mi smo mogli ili da reagujemo ili da prihvatimo kršenje našeg suvereniteta. Slike toga nisu bile korisne Kosovu.Tako nešto ne treba da se... »

Teške optužbe: Tači: Srbija je sprovela genocid na Kosovu, slučaj Đurić je provokacija srpskih vlasti

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“, da je „slučaj“ Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan. - Slučaj Đurić je bio nepotreban. To je bila... »

Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je u intervjuu bečkom dnevniku “Prese”, da je “slučaj” Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti.
Tači je dodao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i Prištine neophodan. "Slučaj Đurić je bio nepotreban. To je bila provokacija srpskih vlasti", tvrdi Tači. "Mi smo mogli ili da reagujemo ili da... »

Tači: Slučaj Marka Đurića bio nepotreban

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“, da je „slučaj“ Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti
Kosovski predsednik Hašim Tači rekao je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“, da je „slučaj“ Marka Đurića bio nepotreban i da se tako nešto ne sme ponoviti, kao i da se sa predsednikom Srbije saglasio da je sporazum Beograda i... »
©2018 Netmark d.o.o.