Teška saobraćajna nesreća u Kragujevcu

Teška saobraćajna nesreća u Kragujevcu

RT Kragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
Sinoć oko 23 časa u ulici Kraljevačkog bataljona dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je dvadesetdvogodišnja devojka iz Zemuna poginula na licu mesta. Kako saznajemo u Policijskoj upravi, nesreća se dogodila kada je auto marke Opel korsa, u kojoj su bile dve osobe, prešao na suprotnu... »

Devojka iz Zemuna poginula u saobraćajki kod Kragujevca

Ritam grada Kg četvrtak, 14. jun 2018.
Devojka (22) iz Zemuna, N. A. poginula je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć oko 23 časa dogodila na putu u Korićanima kod Kragujevca. Do udesa je došlo, kada je putničko vozilo „opel korsa“, kojim je upravljao njen dečko I. J. (35) prešlo na suprotnu traku i direktno se sudarilo sa... »

NESREĆA: Devojka iz Zemuna poginula, momak teško povređen u sudaru sa autobusom u Korićanima

InfoKG četvrtak, 14. jun 2018.
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.50 časova u naselju Korićani, u ulici Kraljevačkog bataljona, poginula je na licu mesta devojka N. A. (22) iz Zemuna, dok je njen momak koji je i vozio "Opel corsu" I. J. (35) teško povređen i lekari se bore za njegov život, piše Blic.... »

Tragedija u Kragujevcu: Sudar sa autobusom, jedna devojka preminula!

iKragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 22.50 sati u Kragujevcu poginula je devojka koja se nalazila na mestu suvozača.
Ona je bila u automobilu marke opel korsa beogradskih tablica koji se direktno sudario sa putničkim autobusom u mestu Korićani. Vozač automobila je teško povređen. Na licu mesta su trenutno vatrogasne... »
©2018 Netmark d.o.o.