Povezane vesti

Jovanović: Hitno vratiti otete penzije izdavanjem državnih obveznica

Novi magazin četvrtak, 14. jun 2018.
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da ta stranka podržava legitimne zahteve penzionera i zahteva da se penzije "neustavno otete" od 2014. godine pretvore u javni dug i vrate kroz hitno izdavanje državnih obveznica.
"Sramno je da SNS govori o novom stadionu Fudbalskog saveza Srbije od 150 miliona evra, a da vlast nije omogućila stambeni dodatak za mlade bračne parove i dodatak za najsiromašnije penzionere u glavnom gradu, odnosno 13.... »

Jovanović: Hitno vratiti otete penzije izdavanjem državnih obveznica

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da ta stranka podržava legitimne zahteve penzionera i zahteva da se penzije „neustavno otete“ od 2014. godine pretvore u javni dug i vrate kroz hitno izdavanje državnih obveznica.
„Sramno je da SNS govori o novom stadionu Fudbalskog saveza Srbije od 150 miliona evra, a da vlast nije omogućila stambeni dodatak za mlade bračne parove i dodatak za najsiromašnije penzionere u glavnom gradu, odnosno 13.... »

Jovanović (Narodna stranka): Hitno vratiti otete penzije izdavanjem državnih obveznica

Beta četvrtak, 14. jun 2018.
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da ta stranka podržava legitimne zahteve penzionera i zahteva da se penzije "neustavno otete" od 2014. godine pretvore u javni dug i vrate kroz hitno izdavanje državnih obveznica. "Sramno je da SNS govori o novom stadionu Fudbalskog saveza... »
©2018 Netmark d.o.o.