"Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga"

Dačić: Srbija nastavlja da ulaže napore za trajno rešenje; Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Dačić i Maršik su ukazali da su bilateralni odnosi Srbije i Austrije dobri i da ih karakteriše razvijena saradnja u svim segmentima
Srbija je spremna da nastavi da ulaže napore na planu pronalaženja trajnog rešenja koje će biti u interesu Beograda i Prištine, ali i doprineti stabilnosti celog regiona, a samim tim i Evrope, rečeno je danas u razgovoru ministra... »

"Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga"

Vesti online četvrtak, 14. jun 2018.
Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, jer to nije u ovom trenutku nije realno, a ako bi se ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila priključenje nekog ko bi zastupao naše interese, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
- Ovde je pitanje da li je ovo sa Prištinom dijalog, pregovori ili ćemo da gomilamo na njihovoj strani (Prištine) one koji, inače, stoje iza njih i podržavaju ih - rekao je Dačić i dodao da što se SAD tiče, oni su, kaže, uvek na... »

Dačić: Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, jer to nije u ovom trenutku nije realno, a ako bi se ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila priključenje nekog ko bi zastupao naše interese, izjavio je danas... »

Dačić: Utopija je razmišljati sada o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
BEOGRAD - Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, jer to nije u ovom trenutku nije realno, a ako bi se ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila priključenje nekog ko bi zastupao naše interese, izjavio je... »

Dačić: Menjati sad format dijaloga, to je utopija

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Dačić: Menjati sad format dijaloga, to je utopija
Beograd -- Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, izjavio ministar Ivica Dačić.
Prema njegovim rečima, to nije u ovom trenutku realno, a ako bi se tako nešto ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila priključenje nekog ko bi zastupao naše interese. "Ovde je pitanje da li je ovo sa Prištinom dijalog,... »

Dačić: Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Dačić: Utopija je razmišljati o promeni formata dijaloga
BEOGRAD - Utopija je u ovom trenutku razmišljati o promeni formata dijaloga Beograda i Prištine, gde bi se neko priključio tom procesu, jer to nije u ovom trenutku nije realno, a ako bi se ipak dogodilo, Srbija bi tu tom slučaju tražila priključenje nekog ko bi zastupao naše interese, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
"Ovde je pitanje da li je ovo sa Prištinom dijalog, pregovori ili ćemo da gomilamo na njihovoj strani (Prištine) one koji, inače, stoje iza njih i podržavaju ih", rekao je Dačić i dodao da što se SAD tiče, oni su, kaže, uvek na... »
©2018 Netmark d.o.o.