Повезане вести

Пуштен на слободу: Наваљни изашао из затвора после месец дана, па похвалио како је све сређено пред Светско првенство

Пуштен на слободу: Наваљни изашао из затвора после месец дана, па похвалио како је све сређено пред Светско првенство

Курир 14.06.2018
Руски опозициони лидер, Алексеј Наваљни, пуштен је данас на слободу после 30 дана проведених у затвору због организовања неодобрених демонстрација. "Поново сам с вама после 30 дана затвора. Заиста сам срећан што сам на… »
Наваљни пуштен из притвора

Наваљни пуштен из притвора

Вести онлине 14.06.2018
Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни пуштен је данас из притвора у коме је провео 30 дана због организовања забрањеног протеста. Наваљни кога многи сматрају највећим противником руског председника Владимира Путина, изјавио… »
Наваљни одслужио казну

Наваљни одслужио казну

Данас 14.06.2018
Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни ослобођен је из затвора пошто је одслужио казну од 30 дана затвора због неодобрених протеста у Москви, пише Асошијетед прес (АП). Наваљни је позвао на серију демонстрација у главном граду… »
Ослобођен лидер руске опозиције

Ослобођен лидер руске опозиције

Ал Јазеера 14.06.2018
Борис Наваљни је изашао из затвора након 30 дана, осуђен је због организирања протеста уочи предсједничке инаугурације Владимира Путина. Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни изјавио је да је пуштен на слободу, послије 30 дана… »
Наваљни ослобођен после 30 дана затвора

Наваљни ослобођен после 30 дана затвора

Н1 Инфо 14.06.2018
Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни изјавио је да је пуштен на слободу после 30 дана проведених у затвору. "Поново сам с вама после 30 дана затвора. Заиста сам срећан што сам на слободи", написао је Наваљни на Твитеру. Руско… »

Вести дана »