Povezane vesti

Psiholozi pričali sa malom janom: Odlučeno da li će moći da svedoči o ubistvu majke

Kurir pre 8 dana
Ćerka pevačice Jelene Marjanović, Jana, svedočiće u istrazi koju Više tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njenog oca zbog sumnje da je u blizini kanala u Crvenki kod Borče 2. aprila 2016. ubio njenu majku, saznaje Kurir.
Izvor upućen u istragu otkriva da su psiholozi razgovarali sa sedmogodišnjom devojčicom i da je razgovor s njom protekao bez ikakvih problema. - Devojčica je odgovarala na pitanja koja su joj stručnjaci postavljali, a koja se... »

Mala Jana može da svedoči, potvrdili veštaci: Njene reči će rešiti misteriju ubistva Jelene Marjanović

Press pre 9 dana
Stručnjaci o mogućnosti uzimanja iskaza od ćerke Jelene Marjanović. Tužilac čeka pismeno mišljenje.
Foto:telegraf Sedmogodišnja Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene, procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, nezvanično saznaju "Novosti". To, praktično, znači da bi ona mogla da... »

Ekskluzivno: Ćerku Jelene Marjanović ispitivali veštaci iz haga

Blic pre 9 dana
Janu, ćerku ubijene pevačice Jelene Krsmanović, veštačili su psiholozi nakon čega će biti odlučeno da li može da svedoči u postupku koji se vodi protiv njenog oca Zorana Marjanovića. Prema informacijama koje posedujemo, sa malom Janom u ponedeljak razgovarala su dva najpoznatija sudska veštaka u... »

"Novosti": Ćerka ubijene pevačice može da svedoči

B92 pre 9 dana
B92: "Novosti": Ćerka ubijene pevačice može da svedoči
Beograd -- Sedmogodišnja ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, saznaju "Novosti".
To znači da bi ona mogla da bude saslušana o tome šta se dešavalo 2. aprila 2016. kada je njena majka nestala na nasipu Crvenka u Borči, ali će o tome konačnu reč dati Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je i zatražilo... »

Ubistvo pevačice Veštaci: Jana može da svedoči

Večernje novosti pre 9 dana
Stručnjaci o mogućnosti uzimanja iskaza od ćerke Jelene Marjanović. Tužilac čeka pismeno mišljenje
SEDMOGODIŠNjA Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene, procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, nezvanično saznaju "Novosti". To, praktično, znači da bi ona mogla da bude saslušana... »
©2018 Netmark d.o.o.