Povezane vesti

Psiholozi pričali sa malom janom: Odlučeno da li će moći da svedoči o ubistvu majke

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
Ćerka pevačice Jelene Marjanović, Jana, svedočiće u istrazi koju Više tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njenog oca zbog sumnje da je u blizini kanala u Crvenki kod Borče 2. aprila 2016. ubio njenu majku, saznaje Kurir.
Izvor upućen u istragu otkriva da su psiholozi razgovarali sa sedmogodišnjom devojčicom i da je razgovor s njom protekao bez ikakvih problema. - Devojčica je odgovarala na pitanja koja su joj stručnjaci postavljali, a koja se... »

Mala Jana može da svedoči, potvrdili veštaci: Njene reči će rešiti misteriju ubistva Jelene Marjanović

Press četvrtak, 14. jun 2018.
Stručnjaci o mogućnosti uzimanja iskaza od ćerke Jelene Marjanović. Tužilac čeka pismeno mišljenje.
Foto:telegraf Sedmogodišnja Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene, procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, nezvanično saznaju "Novosti". To, praktično, znači da bi ona mogla da... »

Ekskluzivno: Ćerku Jelene Marjanović ispitivali veštaci iz haga

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Janu, ćerku ubijene pevačice Jelene Krsmanović, veštačili su psiholozi nakon čega će biti odlučeno da li može da svedoči u postupku koji se vodi protiv njenog oca Zorana Marjanovića. Prema informacijama koje posedujemo, sa malom Janom u ponedeljak razgovarala su dva najpoznatija sudska veštaka u... »

"Novosti": Ćerka ubijene pevačice može da svedoči

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: "Novosti": Ćerka ubijene pevačice može da svedoči
Beograd -- Sedmogodišnja ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, saznaju "Novosti".
To znači da bi ona mogla da bude saslušana o tome šta se dešavalo 2. aprila 2016. kada je njena majka nestala na nasipu Crvenka u Borči, ali će o tome konačnu reč dati Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je i zatražilo... »

Ubistvo pevačice Veštaci: Jana može da svedoči

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Stručnjaci o mogućnosti uzimanja iskaza od ćerke Jelene Marjanović. Tužilac čeka pismeno mišljenje
SEDMOGODIŠNjA Jana Marjanović, ćerka ubijene pevačice Jelene, procesno je sposobna i mogla bi da učestvuje u postupku - rezultat je veštačenja, nezvanično saznaju "Novosti". To, praktično, znači da bi ona mogla da bude saslušana... »
©2018 Netmark d.o.o.