Koka-Kola ima iznenađenje za Srbiju: Bolja pomoć ne postoji

Koka-Kola ima iznenađenje za Srbiju: Bolja pomoć ne postoji

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Koka-Kola ima iznenađenje za Srbiju: Bolja pomoć ne postoji
Beograd -- Sistem Koka-Kola u Srbiji predstavio je novi pravac ulaganja u lokalnu zajednicu – platformu "Koka-Kola mladima", radi podrške mladima da se lakše zaposle.
Kako se navodi, svi napori će biti usmereni u njihov profesionalni i lični razvoj i to kroz programe namenjene širokoj populaciji mladih (srednjoškolcima, studentima, apsolventima, diplomcima, nezaposlenima) sa ciljem da ih što... »

Coca-Cola sistem u Srbiji predstavio platformu "Coca-Cola mladima"

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
U godini kada obeležava pola veka poslovanja u Srbiji, Coca-Cola sistem predstavio je novi strateški pravac ulaganja u lokalnu zajednicu – platformu “Coca-Cola mladima”. Kompanija će u narednom periodu sve svoje napore usmeriti u njihov profesionalni i lični razvoj i to kroz programe namenjene... »

Lansirana platforma "Coca-Cola mladima"”

Mondo četvrtak, 14. jun 2018.
U godini kada obeležava pola veka poslovanja u Srbiji, Coca-Cola sistem predstavio je novi strateški pravac ulaganja u lokalnu zajednicu - platformu "Coca-Cola mladima".
Foto: Promo/Coca-cola/Stefan Danilović /promo tekst/ Kompanija će u narednom periodu sve svoje napore usmeriti u njihov profesionalni i lični razvoj i to kroz programe namenjene širokoj populaciji mladih (srednjoškolcima,... »

Šarčević: Nova strategija će se oslanjati na privredu

RTS četvrtak, 14. jun 2018.
RTS: Šarčević: Nova strategija će se oslanjati na privredu
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja priprema seriju zakona iz oblasti obrazovanja i novu strategiju obrazovanja oslonjenu na privredu, u nameri da se unaprede znanja i veštine mladih, kako bi imali veće šanse za zaposlenje, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević.
Šarčević je rekao da je u poslednje dve godine uspostavljen dobar spoj obrazovanja i privrede, a da znatna podrška zajedničkim naporima Ministarstva i Privredne komore Srbije dolazi iz velikih kompanija, poput "Koka-Kole", koje... »

Šarčević: Nova strategija će se oslanjati na privredu

Dnevnik četvrtak, 14. jun 2018.
BEOGRAD: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja priprema seriju zakona iz oblasti obrazovanja i novu strategiju obrazovanja oslonjenu na privredu, u nameri da se unaprede znanja i veštine mladih, kako bi imali veće šanse za zaposlenje, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević.
Šarčević je rekao da je u poslednje dve godine uspostavljen dobar spoj obrazovanja i privrede, a da znatna podrška zajedničkim naporima Ministarstva i Privredne komore Srbije dolazi iz velikih kompanija, poput Koka-Kole, koje... »

Šarčević: Nova strategija će se oslanjati na privredu

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Šarčević: Nova strategija će se oslanjati na privredu
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja priprema seriju zakona iz oblasti obrazovanja i novu strategiju obrazovanja oslonjenu na privredu, u nameri da se unaprede znanja i veštine mladih, kako bi imali veće šanse za zaposlenje, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević.
Šarčević je rekao da je u poslednje dve godine uspostavljen dobar spoj obrazovanja i privrede, a da znatna podrška zajedničkim naporima Ministarstva i Privredne komore Srbije dolazi iz velikih kompanija, poput Coca-Cole, koje... »
©2019 Netmark d.o.o.