Povezane vesti
Kija brutalno izvređala Lunu: Jeftina si, i pritom ne mislim na tvoj izgled, nego na moral (video)
Svet & Skandal 14.06.2018
Velika tenzija vlada u Zadruzi između Lune Đogani, Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a stjuardesa i blogerka su se posvađale na krv i nož. Sukob je eskalirao pred gledaocima, zadrugarke su jedna drugoj uputile teške reči i uvrede. “Nek’ me je… »
Kija i Luna se ponovo posvađale pred milionima gledalaca
Vesti online 14.06.2018
Sukob Kije i Lune sinoć je eskalirao pred milionima gledalaca. Dve zadrugarke uputile su jedna drugoj niz rečenica koje su imale prilično neprijatan ton. - Nek' me je nazivala kurvom, ali jako je ružno što je ismevala moj fizički izgled, odnosno odeću i… »
Vesti dana »

Optužni predlog protiv osumnjičenog da je na VMA napao vojne policajce
Nova pre 5 satijoš 55 povezanih

„Ne uzima hranu šesti dan“: Studentu Bogdanu Jovičiću produžen pritvor, zbog čega je počeo štrajk glađu
Danas pre 8 satijoš 20 povezanih

Portparol Evropske komisije: Netačni navodi Rusije da EU podstiče proteste u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Zvezda se oprostila od Milovanovića: „Prestalo je da kuca srce velikog zvezdaša, borca i fudbalskog majstora“!
Hot sport pre 1 satjoš 80 povezanih

Bio je jedan od najfatalnijih holivudskih dasa, a njenu smrt nikada nije prežalio: Životna priča legendarnog Roberta Redforda
Nova pre 7 satijoš 48 povezanih