Uhapšen državljanin Srbije po Interpolovoj poternici

Uhapšen državljanin Srbije po Interpolovoj poternici

N1 Info četvrtak, 14. jun 2018.
Kotorska policija uhapsila je državljanina Srbije Tomislava B. (28), za kojim je beogradska kancelarija Interpola raspisala međunarodnu poternicu zbog izdržavanja zatvorske kazne za prodaju droge, saopšteno je.
Njega je policija tražila i zbog vođenja krivičnog postupka u drugom predmetu, za isto krivično delo. Kako se navodi, kotorska policija ga je uhapsila nakon višemesečne potrage i on je priveden nadležnom sudiji Višeg suda u... »

Kotor: Hapšenje po interpolovoj poternici iz Srbije

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Kotor: Hapšenje po interpolovoj poternici iz Srbije
Kotor -- Kotorska policija uhapsila je državljanina Srbije Tomislava B. (28), za kojim je beogradska kancelarija Interpola raspisala medjunarodnu poternicu.
Uhapšeni je tražen zbog izdržavanja zatvorske kazne za prodaju droge, saopšteno je danas. Njega je policija tražila i zbog vođenja krivičnog postupka u drugom predmetu, za isto krivično delo. Kako se navodi, kotorska policija ga... »

U Kotoru uhapšen državljanin Srbije po poternici Interpola

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: U Kotoru uhapšen državljanin Srbije po poternici Interpola
PODGORICA - Kotorska policija uhapsila je državljanina Srbije T.B. (28) po međunarodnoj poternici koju je raspisao Interpol Beograd.
Kako se navodi, za T.B. je beogradski Interpol raspisao poternicu kako bi izdržavao trogodišnju kaznu zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, prenosi RTCG. "Lice je privedeno nadležnom sudiji za... »

U Crnoj Gori uhapšen Beograđanin sa interpolove poternice

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbednosti Kotor su lišili slobode Tomislava Bogićevića (28), državljanina Republike Srbije, koji se potraživao po međunarodnoj poternici raspisanoj od stane NCB Interpol Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena... »
©2019 Netmark d.o.o.