OPŠTA TUČA FUDBALERA U ŠVAJCARSKOJ Pucale glave i rebra

OPŠTA TUČA FUDBALERA U ŠVAJCARSKOJ Pucale glave i rebra

Dnevnik četvrtak, 14. jun 2018.
Dok svi danas čekaju početak Svetskog prvenstva u Rusiji, iz Švajcarske stižu fotografije i video tuče između igrača i navijača dva tima koji su se borili za ulazak u Treću ligu Ženeve, prenosi Radio Sarajevo.
Na jednoj od fotografija, na meču između lokalnih klubova FK Versoa i FK Kosovo, vidimo krvavog igrača, koji je dobio nekoliko žestokih udaraca u predelu glave, piše portal Le Temps. Po svemu sudeći, deblji kraj izvukli su... »

Tukli se fudbaleri u Švajcarskoj, akteri igrači FK "Kosovo"

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Tukli se fudbaleri u Švajcarskoj, akteri igrači FK "Kosovo"
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča.
Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je i povredu oka, a njegov saigrač morao je da bude prebačen u bolnicu jer mu je slomljeno pet rebara i ima oštećenja pluća. Prema nezvaničnim informacijama do... »

Žestoka tuča na utakmici Kosovo - Vesroa

Mondo četvrtak, 14. jun 2018.
Utakmica između klubova Vesroa i FK Kosovo u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča.
Foto: MN Press Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je i povredu oka, a njegov saigrač morao je da bude prebačen u bolnicu jer mu je slomljeno pet rebara i ima oštećenja pluća. Prema nezvaničnim... »

Tuča u Švajcarskoj na meču amaterskog kluba "Kosovo": Nekoliko igrača povređeno, jednom slomljena rebra (video)

Sportski žurnal četvrtak, 14. jun 2018.
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča
Un match de foot entre le FC Versoix et le FC Kosova a dégénéré dimanche à Genève. De quoi relancer le débat sur la pertinence des équipes communautaires #19h30RTS... »

Tuča u Švajcarskoj na utakmici amaterskog kluba "Kosovo": Nekoliko igrača povređeno, jednom slomljena rebra (video)

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Prema nezvaničnim informacijama do tuče je došlo nakon što je jedan igrač FK "Kosovo" na rasnoj osnovi uvredio tamnoputog golmana švajcarske ekipe Vesroa
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča. Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je... »
©2018 Netmark d.o.o.