OPŠTA TUČA FUDBALERA U ŠVAJCARSKOJ Pucale glave i rebra

OPŠTA TUČA FUDBALERA U ŠVAJCARSKOJ Pucale glave i rebra

Dnevnik pre 3 dana
Dok svi danas čekaju početak Svetskog prvenstva u Rusiji, iz Švajcarske stižu fotografije i video tuče između igrača i navijača dva tima koji su se borili za ulazak u Treću ligu Ženeve, prenosi Radio Sarajevo.
Na jednoj od fotografija, na meču između lokalnih klubova FK Versoa i FK Kosovo, vidimo krvavog igrača, koji je dobio nekoliko žestokih udaraca u predelu glave, piše portal Le Temps. Po svemu sudeći, deblji kraj izvukli su... »

Tukli se fudbaleri u Švajcarskoj, akteri igrači FK "Kosovo"

B92 pre 4 dana
B92: Tukli se fudbaleri u Švajcarskoj, akteri igrači FK "Kosovo"
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča.
Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je i povredu oka, a njegov saigrač morao je da bude prebačen u bolnicu jer mu je slomljeno pet rebara i ima oštećenja pluća. Prema nezvaničnim informacijama do... »

Žestoka tuča na utakmici Kosovo - Vesroa

Mondo pre 4 dana
Utakmica između klubova Vesroa i FK Kosovo u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča.
Foto: MN Press Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je i povredu oka, a njegov saigrač morao je da bude prebačen u bolnicu jer mu je slomljeno pet rebara i ima oštećenja pluća. Prema nezvaničnim... »

Tuča u Švajcarskoj na meču amaterskog kluba "Kosovo": Nekoliko igrača povređeno, jednom slomljena rebra (video)

Sportski žurnal pre 4 dana
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča
Un match de foot entre le FC Versoix et le FC Kosova a dégénéré dimanche à Genève. De quoi relancer le débat sur la pertinence des équipes communautaires #19h30RTS... »

Tuča u Švajcarskoj na utakmici amaterskog kluba "Kosovo": Nekoliko igrača povređeno, jednom slomljena rebra (video)

Večernje novosti pre 4 dana
Prema nezvaničnim informacijama do tuče je došlo nakon što je jedan igrač FK "Kosovo" na rasnoj osnovi uvredio tamnoputog golmana švajcarske ekipe Vesroa
Utakmica između klubova Vesroa i FK "Kosovo" u švajcarskoj amaterskoj ligi rezervnih timova prekinuta je zbog opšte tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča. Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe je doživeo je... »
©2018 Netmark d.o.o.