Povezane vesti
,,Ženo eve me doma“ osvojio nagradu
Jug press 14.06.2018
VRANJE Na Internacionalnom festivalu dece i mladih ,,Zlatni leptir”, održanom u Tbilisiju u Gruziji, prestižnu nagradu za najbolju animaciju dobio je film ,,Ženo eve me doma” u produkciji Škole animiranog filma u Vranju. Na ovom animiranom ostvarenju… »
Prestižna nagrada za ŠAF u Gruziji
Jugmedia 14.06.2018
Film Škole animiranog filma (ŠAF) Vranje “Ženo eve me doma” osvojio je nagradu za najbolju animaciju na Internacionalnom festivalu dece i mladih “Zlatni leptir”, održanom u Tbilisiju u Gruziji. Tim animiranog filma “Ženo, eve me doma“ čine pet učenica… »
Vesti dana »
Žestoka tuča delija i policije! Pogledajte snimke opšeg haosa u Loznici: Neredi uoči početka finala Kupa Srbije! Suzavci i topovski udari na sve strane
Kurir pre 59 minutajoš 48 povezanih
Biznis trustovi sa Trampom u Pekingu u avionu više od 10.000 milijardi dolara, ceo svet čeka odgovore (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 59 povezanih
U Skupštini žustra polemika vlasti i opozicije o izbornim zakonima, oprečni stavovi o ispunjavanju preporuka ODIHR-a
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 24 minutajoš 73 povezane
Iran: SAD više ne mogu da transportuju oružje kroz Ormuski moreuz; Centkom: Američki lovac F-35A patrolira iznad moreuza
RTS pre 59 minutajoš 39 povezanih