Povezane vesti

Nije više izlapeli starac: Trampu je posle samita radikalno promenjen imidž u Severnoj Koreji, ovako ga sada zovu

Kurir 14.06.2018
Građani Severne Koreje dobili su novi imidž američkog predsednika Donalda Trampa pošto se sastao s vodjom Kim Džong-unom - umesto naziva poput "izlapeli starac" sada je predstavljen kao uvaženi predsenik. Ranije je aktuelni predsednik SAD u… »

Mediji Sjeverne Koreje: Trump više nije 'izlapjeli starac'

Al Jazeera 14.06.2018
Umjesto ranijih naziva poput "izlapjeli starac", prvi čovjek SAD-a sada je predstavljen kao uvaženi predsjednik, pa čak i kao vrhovni vođa. Građani Severne Koreje dobili su novi imidž američkog predsednika Donalda Trumpa pošto se sastao s vođom… »

AP: Severna Koreja posle samita Trampa prikazuje u drugačijem svetlu

Novi magazin 14.06.2018
Građani Severne Koreje dobili su novi imidž američkog predsednika Donalda Trampa pošto se sastao s vođom Kim Džong Unom - umesto naziva poput "izlapeli starac" sada je predstavljen kao uvaženi predsenik. Ranije je aktuelni predsednik SAD u… »

Kim prikazan kao zvezda, snimci tek danas!

Mondo 14.06.2018
Građani Severne Koreje dobili su novi imidž američkog predsednika Donalda Trampa pošto se sastao s vođom Kim Džong Unom - umesto naziva poput "izlapeli starac" sada je predstavljen kao uvaženi predsednik. Ranije je aktuelni predsednik SAD u… »

Vojne vežbe SAD i Južne Koreje prekidaju se na neodređeno vreme

Večernje novosti 14.06.2018
Glavne zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih Američkih Država i Južne Koreje koje se redovno održavaju biće "suspendovane na neodređeno vreme", rekao je danas za Frans pres visoki američki zvaničnik. Glavne zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih… »

Stigla potvrda iz Pentagona: Vojne vežbe SAD i Južne Koreje prekidaju se na neodređeno vreme

Kurir 14.06.2018
Glavne zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih Država i Južne Koreje koje se redovno održavaju biće "suspendovane na neodređeno vreme", rekao je danas visoki zvaničnik Pentagona. "Glavne vojne vežbe suspendovane su na neodredjenovreme na Korejskom… »

SAD i Južna Koreja prekidaju vojne vežbe na neodređeno vreme

N1 Info 14.06.2018
Glavne zajedničke vojne vežbe Sjedinjenih Država i Južne Koreje koje se redovno održavaju biće "suspendovane na neodređeno vreme", rekao je za Frans pres visoki američki zvaničnik. "Glavne vojne vežbe suspendovane su na neodređeno vreme na… »

CNN: Američki saveznici u panici posle samita Trampa i Kima! Ništa nas nije pitao, ostavio nas je na cedilu!

Kurir 14.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp je svojom najavom da će SAD prestati sa "ratnim igrama", odnosno zajedničkim vojnim vežbama sa Južnom Korejom, šokirao Tokio i Seul i zabrinuo pojedine američke zvaničnike, a takođe iznenadio i deo Pentagona… »

Saveznici u panici: Da li je Kim nasankao američkog predsednika: "Tramp nas ništa nije pitao, ostavio nas je na cedilu"

Blic 14.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp je svojom najavom da će SAD prestati sa "ratnim igrama", odnosno zajedničkim vojnim vežbama sa Južnom Korejom, šokirao Tokio i Seul i uznemirio pojedine američke zvaničnike a takođe iznenadio i deo Pentagona… »

Tramp-Kim samit: šest neobičnih detalja

Danas 13.06.2018
Sastanak američkog predsednika Donalda Trampa s severnokorejskim liderom Kim Džong-unom u Singapuru je istorijski događaj, pošto je to prvi put da se predstavnici ove dve države sretnu. Od istorijskog rukovanja do potpisivanja sporazuma, eksperti su… »

Vesti dana »