Povezane vesti

Sukob hrvatskog državnog vrha sada i van granica zemlje: Kolinda u Briselu osula paljbu po Plenkovićevoj vladi

Sukob hrvatskog državnog vrha sada i van granica zemlje: Kolinda u Briselu osula paljbu po Plenkovićevoj vladi

Telegraf 14.06.2018
Precizirala je da je rekla da je sloboda kretanja jedna od najvećih prednosti koja se osetila u prvih pet godina članstva u EU, ali da ona ima i svoje naličje, a to je veliki odlazak ljudi iz Hrvatske. Sukob u državnom vrhu Hrvatske ne prestaje, a… »
Sukob u vrhu Hrvatske izašao izvan granica te države

Sukob u vrhu Hrvatske izašao izvan granica te države

Sputnik 14.06.2018
Sukob u državnom vrhu Hrvatske ne prestaje, a sada je pomeren van granica zemlje, kada je jutros u Briselu predsednica Kolinda Grabar Kitarović praktično optužila vladu premijera Andreja Plenkovića za nečinjenje, nedonošenje odluka, nepraćenje… »
Sukob u vrhu HR izašao izvan granica te države

Sukob u vrhu HR izašao izvan granica te države

Studio B 14.06.2018
Sukob u državnom vrhu Hrvatske ne prestaje, a sada je pomeren van granica zemlje, kada je jutros u Briselu, predsednica Kolinda Grabar Kitarović praktično optužila vladu premijera Andreja Plenkovića za nečinjenje, nedonošenje odluka, nepraćenje… »
Grabar-Kitarović: Neodgovorni političari niječu realnost i izvrću moje riječi

Grabar-Kitarović: Neodgovorni političari niječu realnost i izvrću moje riječi

Al Jazeera 14.06.2018
Hrvatska predsjednica kaže kako su netačne tvrdnje da je rekla da treba zabraniti slobodu kretanja ili zatvoriti hrvatske granice. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oštro je reagirala u četvrtak u Bruxellesu na reakcije u… »
Besna Kolinda iz Brisela žestoko napala Plenkovića: Moje reči izvrću oni koji ne žele da se priča o njihovom neradu…

Besna Kolinda iz Brisela žestoko napala Plenkovića: Moje reči izvrću oni koji ne žele da se priča o njihovom neradu…

Kurir 14.06.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u izjavi iz Brisela da njene riječi izvrću oni koji ne žele da se priča o njihovom neradu, oni koji ne shvataju realnost i ne čine ništa da stvari budu bolje. Na direktno pitanje da li… »

Vesti dana »