Povezane vesti
Gruevski: "Severnu Makedoniju" sam odbio 2009. godine
Vesti online 14.06.2018
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski oštro je kritikovao dogovor Skoplja i Atine oko budućeg imena Makedonije, tvrdeći da je naziv "Severna Makedonija" odbio još 2009. godine. - Javno odbačeno 2009. - danas prihvaćeno, ali u daleko lošijoj… »
Gruevski: „Severnu Makedoniju“ sam odbio 2009. godine
Sputnik 14.06.2018
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski oštro je kritikovao dogovor Skoplja i Atine oko budućeg imena Makedonije, tvrdeći da je naziv „Severna Makedonija“ odbio još 2009. godine. „Javno odbačeno 2009. — danas prihvaćeno, ali u daleko lošijoj verziji… »
Gruevski: Severnu Makedoniju sam odbio 2009. godine
RTS 14.06.2018
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski oštro je kritikovao dogovor Skoplja i Atine oko budućeg imena Makedonije, tvrdeći da je naziv Severna Makedonija odbio još 2009. godine. "Javno odbačeno 2009. - danas prihvaćeno, ali u daleko lošijoj verziji. Ne… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 40 povezanih

Evropski parlament danas o situaciji u Srbiji i upotrebi sile nad demonstrantima
NIN pre 12 minutajoš 32 povezane

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 22 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Makron pred teškom odlukom: novi premijer ili prevremeni izbori
Politika pre 7 minutajoš 29 povezanih