Повезане вести
Груевски: "Северну Македонију" сам одбио 2009. године
Вести онлине 14.06.2018
Бивши македонски премијер Никола Груевски оштро је критиковао договор Скопља и Атине око будуц́ег имена Македоније, тврдец́и да је назив "Северна Македонија" одбио још 2009. године. - Јавно одбачено 2009. - данас прихвац́ено… »
Груевски: „Северну Македонију“ сам одбио 2009. године
Спутник 14.06.2018
Бивши македонски премијер Никола Груевски оштро је критиковао договор Скопља и Атине око будућег имена Македоније, тврдећи да је назив „Северна Македонија“ одбио још 2009. године. „Јавно одбачено 2009. — данас прихваћено, али у… »
Груевски: Северну Македонију сам одбио 2009. године
РТС 14.06.2018
Бивши македонски премијер Никола Груевски оштро је критиковао договор Скопља и Атине око будућег имена Македоније, тврдећи да је назив Северна Македонија одбио још 2009. године. "Јавно одбачено 2009. - данас прихваћено, али у… »
Вести дана »
Фудбалери Алжира победили Јордан и избацили га са Светског првенства
Радио сто плус пре 5 минутајош 30 повезаних
Нестабилно време широм Србије: Пљускови, грмљавина и могућ град, крајем недеље поново тропске врућине
Глас југа пре 39 минутајош 10 повезаних
Утакмица Француска - Ирак прекинута због важног америчког правила: "Молимо вас, одмах потражите заклон"
Мондо пре 5 сатијош 12 повезаних
Бомба у НБА - Јанис Адетокумбо трејдован! Грк стигао код Србина, после 13 година напустио Милвоки!
Курир пре 55 минутајош 8 повезаних
На данашњи дан: Умрли творац вакцине против дечије парализе, Арон Спелинг и Павле Угринов
Радио 021 пре 30 минутајош 4 повезане