Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobnjaku

Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobnjaku

Dnevnik četvrtak, 14. jun 2018.
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i naložio da im se suđenje ponovi pred Specijalnim sudom.
Ukinutom presudom Dulić je bio osuđen na tri i po godine zatvora, Janjić na tri godine, a Drobnjak na jednu godinu zatvora povodom optužbi da su zlupotrebili službeni položaj prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba... »

Ukinute presude duliću, janjiću i drobnjaku: Suđenje se ponavlja pred Specijalnim sudom

Kurir četvrtak, 14. jun 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i naložio da im se suđenje ponovi pred Specijalnim sudom. Ukinutom... »

Oliveru Duliću ukinuta presuda, sudiće mu se ponovo

Politika četvrtak, 14. jun 2018.
U obrazloženju odluke Apelacionog suda navodi se da se osnovano izjavljenim žalbama okrivljenih i njihovih branilaca dovodi u sumnju pravilnost zaključka prvostepenog suda da se u njihovim radnjama stiču elementi krivičnog dela zloupotreba službenog položaja
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor „Puteva Srbije” Zoran... »

Ukinute presude Duliću, Janjiću i Drobnjaku

RTS četvrtak, 14. jun 2018.
RTS: Ukinute presude Duliću, Janjiću i Drobnjaku
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i naložio da im se suđenje ponovi pred Specijalnim sudom.
Ukinutom presudom Dulić je bio osuđen na tri i po godine zatvora, Janjić na tri godine, a Drobnjak na jednu godinu zatvora povodom optužbi da su zlupotrebili službeni položaj prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba... »

Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobrnjaku

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije, njegov zameniki direktor "Puteva Srbije"
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor "Puteva Srbije"... »

Apelacioni sud ukinuo presudu Duliću, Janjiću i Drobnjaku

B92 četvrtak, 14. jun 2018.
B92: Apelacioni sud ukinuo presudu Duliću, Janjiću i Drobnjaku
Beograd -- Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom su na kazne zatvora bili osuđeni bivši ministar Oliver Dulić, njegov zamenik i direktor "Puteva" Zoran Drobnjak.
Taj sud naložio je da im se suđenje ponovi pred Specijalnim sudom. Ukinutom presudom Dulić je bio osuđen na tri i po godine zatvora, njegov zamenik nebojša Janjić na tri godine, a Drobnjak na jednu godinu zatvora povodom optužbi... »

Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobrnjaku

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Ukinuta osuđujuća presuda Duliću, Janjiću i Drobrnjaku
BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u julu 2017. godine na zatvorske kazne bili osuđeni nekadašnji ministar ekologije Oliver Dulić, njegov zamenik Nebojša Janjić i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak i naložio da im se suđenje ponovi pred Specijalnim sudom.
Ukinutom presudom Dulić je bio osuđen na tri i po godine zatvora, Janjić na tri godine, a Drobnjak na jednu godinu zatvora povodom optužbi da su zloupotrebili službeni položaj prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba... »
©2018 Netmark d.o.o.