Povezane vesti

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Politika četvrtak, 14. jun 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom. Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se... »

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom (VIDEO)

Beta četvrtak, 14. jun 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapredjenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner medjunarodne zajednice u procesu saradnje. Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije... »

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Politika četvrtak, 14. jun 2018.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner međunarodne zajednice u procesu saradnje. Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN... »

Dačić: Srbija je zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Blic četvrtak, 14. jun 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je danas skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom. Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se... »

Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je danas skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom.
Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se unapredi, zaštiti i osigura puno i jednako uživanje svih ljudskih prava i osnovnih sloboda osobama sa invaliditetom. Kako je naveo osnovna načela Konvencije su poštovanje urođenog... »

Dačić: Zagovaramo unapređenje prava osoba s invaliditetom

N1 Info četvrtak, 14. jun 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner međunarodne zajednice u procesu saradnje.
Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom, on je podsetio da je "Srbija tradicionalni kosponzor rezolucija Saveta za ljudska prava i Generalne skupštine UN... »
©2018 Netmark d.o.o.