Povezane vesti

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Politika pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom. Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se... »

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom (VIDEO)

Beta pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapredjenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner medjunarodne zajednice u procesu saradnje. Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije... »

Dačić: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Politika pre 8 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner međunarodne zajednice u procesu saradnje. Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN... »

Dačić: Srbija je zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

Blic pre 9 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je danas skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom. Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se... »

Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom

RTV pre 9 dana
RTV: Srbija zagovornik unapređenja prava osoba sa invaliditetom
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otvorio je danas skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom i poručio da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom.
Dačić je kazao da je cilj Konvencije da se unapredi, zaštiti i osigura puno i jednako uživanje svih ljudskih prava i osnovnih sloboda osobama sa invaliditetom. Kako je naveo osnovna načela Konvencije su poštovanje urođenog... »

Dačić: Zagovaramo unapređenje prava osoba s invaliditetom

N1 Info pre 9 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Beogradu da je Srbija snažan zagovornik poštovanja i unapređenja prava osoba sa invaliditetom i pouzdan partner međunarodne zajednice u procesu saradnje.
Otvarajući skup povodom obeležavanja 10 godina od stupanja na snagu Konvencije UN o pravima osoba sa invaliditetom, on je podsetio da je "Srbija tradicionalni kosponzor rezolucija Saveta za ljudska prava i Generalne skupštine UN... »
©2018 Netmark d.o.o.