Повезане вести
Партизан у Еврокупу
Н1 Инфо 14.06.2018
Кошаркашки клуб Партизан наступаће следеће сезоне у Еврокупу, објавио је председник Остоја Мијаиловић на Твитеру. "Поносан сам што могу да објавим да ће Партизан следеће сезоне играти у Еврокупу. Хвала Евролиги што је препознала… »
Партизан ће играти у Еврокупу
Вести онлине 14.06.2018
"Црно-бели" су добили специјалну позивницу за другостепено кошаркашко такмичење Улеба. Потврда је стигла од председника клуба Остоје Мијаиловића, који се на свом Твитер профилу захвалио Евролиги што је уручила "вајлд карту"… »
Партизан добио специјалну позивницу, ево које европско такмичење ће играти наредне сезоне!
Спортске.нет 14.06.2018
Огласио се председник Партизана на Твитеру. Председник Партизана имао је веома битну објаву данас. Црно-бели ће наредне сезоне играти у Еврокупу пошто су добили специјалну позивницу од Евролиге. "Поносан сам што могу да прогласим… »
Партизан у Еврокупу!
Вечерње новости 14.06.2018
Хвала Евролиги што је препознала наше напоре да ојачамо клуб и што нам је дала прилику да учествујемо у том такмичењу наредне сезоне - написао је први човек Партизана Остоја Мијаиловић. Кошаркашки клуб Партизан ће у сезони… »
Вести дана »
Штафето пешачење Новопазараца до Новог Сада: Обезбеђена полицијска пратња колоне, вечерас стижу у Ушће
Н1 Инфо пре 4 минутајош 40 повезаних
Пљускови ће данас засипати Србију, ево где ће падати из сата у сат! Ови делови су на удару невремена
Ало пре 1 сатјош 35 повезаних
Хифи признао да обожава Гробаре: Долазио сам да гледам и финале АБА лиге
Спортски журнал пре 1 сатјош 39 повезаних