Povezane vesti

Dan kasnije, novo upozorenje na vremenske nepogode u Srbiji: Još se nismo oporavili od kataklizme, a opet najavljuju 3 sata ludila

Telegraf četvrtak, 14. jun 2018.
U više opština je proglašena vanredna situacija, a posledice će biti poznate kada stignu rezultati Komisija za procenu štete koje su na terenu
Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje na vremenske nepogode za područje Srbije, gde se za danas predviđa nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama sa količinom padavina... »

Umeren saobraćaj, teretnjaci čekaju na prelazima

RTV četvrtak, 14. jun 2018.
RTV: Umeren saobraćaj, teretnjaci čekaju na prelazima
NOVI SAD - U Srbiji se saobraćaj večeras odvija umerenim intezitetom, bez prekida na glavnim putnim pravcima, ali teretna vozila na pojedinim graničnim prelazima i dalje duže čekaju, saopštio je AMS S.
Na teretnim terminalima na Horgošu, na izlazu, kamioni čekaju oko 180 minuta, na Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 120 minuta, a na Sremskoj Rači oko 60 minuta. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima,... »

Narandžasto upozorenje u Kragujevcu: Vremenske nepogode i danas!

iKragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada, uglavnom na jugu i istoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. I u Kragujevcu će danas biti... »

Vanredna situacija u šumadiji: Jako nevreme uništavalo sve oko sebe

iKragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
Prema informacijama koje smo dobili od načelnika Sektora za vanredne situacije, Zorana Kočovića, posle održane sednice štaba za vanredne situacije, u opštini Aranđelovac proglašena je vanredna situacija u 4 mesne zajednice Vrbica, Brezovac, Gornja Trepča i Kopljari.
Šteta je nastala na poljoprivrednom zemljištu i na oko 20 objekata. Jako naoblačenje u popodnevnim satima u Kragujevcu donelo je osetni pad temperature, ali ozbiljnijih padavina u gradu nije bilo. Nepogoda sa jakim... »

RHMZ upozorava: U Kragujevcu se očekuje nevreme!

iKragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, svežije, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim padavinama i pojavom sugradice i grada, uglavnom na jugu i istoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren,... »
©2018 Netmark d.o.o.