Zahvalnost humanistima

Zahvalnost humanistima

RT Kragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
Povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, u Skupštini grada Kragujevca tradicionalno je organizovan prijem za one koji su krv dali 50, 75 i 100 puta. Tom prilikom, Crveni krst Kragujevca dobrovoljnim davaocima krvi dodelio je priznanja i 12 plaketa pod nazivom „Široko srce“ za najuspešnije... »

“Budite tu za druge. Dajte krv. Podarite život“: Zlatne pločice i priznanja za davaoce krvi

iKragujevac četvrtak, 14. jun 2018.
Svečanim uručenjem priznanja i zlatnih pločica višestrukim davaocima krvi, u sali Skupštine grada obeležen je Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi. Ove godine pod sloganom “Budite tu za druge. Dajte krv. Podarite život“, kampanja u fokus stavlja solidarnost i isticanje plemenitih osobina kao što su altruizam, poštovanje, empatija i ljubaznost koju svaki davalac pokazuje kroz čin dobrovoljnog davanja krvi. Prijem za jubilarne dobrovoljne davaoce krvi koji su u prethodnoj godini dali krv 50, 75 i 100 puta
U ime grada, Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi čestitala je dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća i zahvalila svim humanim ljudima, udruženjima i organizacijama zbog kojih je grad Kragujevac treći put za redom dobio... »

Vranjanci u vrhu po humanosti

Jugmedia četvrtak, 14. jun 2018.
Grad Vranje i Crveni krst su povodom obeležavanja 14. juna Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, uručili plakete rekorderima i najzaslužnijim kolektivima. Plakete su dobili pojedinci koji su dali krv 75 i 50 puta, kao, a “Široko srce” Crvenog krsta Srbije dobile su najbolji kolektivi za... »
©2018 Netmark d.o.o.