Povezane vesti
Jovanović: Očekujem Ligu Evrope i "duplu krunu" u narednoj sezoni
Večernje novosti 15.06.2018
Što se tiče moje igre i kvaliteta, svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene - iskren je mladi napadač Partizana. Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je danas da ekipa vredno… »
Dao intervju za sajt, a da li ide?
Mondo 15.06.2018
Talentovani napadač Partizana zna na čemu treba posebno da poradi kako bi poboljšao igru i žele da crno-beli sledeće sezone stignu do duple krune "jer imaju najkvalitetniji tim u Srbiji" Foto: MN Press Moguće da je pitanje sati kada će 19-godišnji… »
Đorđe Jovanović: Partizan je najkvalitetniji, očekujem duplu krunu
Hot sport 15.06.2018
Među talentovanim dečacima poniklim u Partizanovoj školi poznato je još jedno ime – Đorđe Jovanović. Nekoliko dana po početku prvog dela priprema Jovanović je za zvanični sajt Partizana pričao o njegovim fudbalskim počecima, idolima, reprezentaciji… —… »
Jovanović citira Đukića, ni reči o transferu
Sportske.net 15.06.2018
Talentovani napadač Partizana fokusiran je na obaveze koje ima na startu priprema za novu sezonu. Za sada ni reči o transferu u Briž. Na osnovu onoga što je Đorđe Jovanović govorio za zvanični sajt fudbalskog kluba Partizan, reklo bi se da talentovani… »
Vesti dana »
Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za još tri dana
Danas pre 25 minutajoš 50 povezanih
Završena sednica Skupštine Novog Sada, usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
Telegraf pre 20 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, važno da građani vide da se ništa ne krije
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih