Povezane vesti
Jovanović: Očekujem Ligu Evrope i "duplu krunu" u narednoj sezoni
Večernje novosti 15.06.2018
Što se tiče moje igre i kvaliteta, svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene - iskren je mladi napadač Partizana. Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je danas da ekipa vredno… »
Dao intervju za sajt, a da li ide?
Mondo 15.06.2018
Talentovani napadač Partizana zna na čemu treba posebno da poradi kako bi poboljšao igru i žele da crno-beli sledeće sezone stignu do duple krune "jer imaju najkvalitetniji tim u Srbiji" Foto: MN Press Moguće da je pitanje sati kada će 19-godišnji… »
Đorđe Jovanović: Partizan je najkvalitetniji, očekujem duplu krunu
Hot sport 15.06.2018
Među talentovanim dečacima poniklim u Partizanovoj školi poznato je još jedno ime – Đorđe Jovanović. Nekoliko dana po početku prvog dela priprema Jovanović je za zvanični sajt Partizana pričao o njegovim fudbalskim počecima, idolima, reprezentaciji… —… »
Jovanović citira Đukića, ni reči o transferu
Sportske.net 15.06.2018
Talentovani napadač Partizana fokusiran je na obaveze koje ima na startu priprema za novu sezonu. Za sada ni reči o transferu u Briž. Na osnovu onoga što je Đorđe Jovanović govorio za zvanični sajt fudbalskog kluba Partizan, reklo bi se da talentovani… »
Vesti dana »

Može i drugačije: Policija krenula ka ulazu PMF-a u Novom Sadu, dekan ih obavestio da nisu pozvani (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 19 povezanih

Poznat sastav Srbije protiv Letonije, Stojković se odlučio za formaciju sa dva klasična napadača
Danas pre 34 minutajoš 32 povezane

Bez iznanđenja na startu nokaut faze evrobasketa: Turska se mučila ali slomila otpor borbenih Šveđana! (poluvreme) Srbija vodi u rigi: Dušan Vlahović pogodio za minimalno vođstvo protiv Letonije!
Hot sport pre 9 minutajoš 59 povezanih

uživo Letonija - Srbija (0:1): "Orlovi" sa jednim golom vođstva na poluvremenu
Euronews pre 9 minutajoš 28 povezanih

Kako je stariji gospodin koga je sinoć oborila policija u Novom Sadu: Kreni promeni objavio video
Danas pre 44 minutajoš 21 povezana