Povezane vesti

PREOKRET - Mamić je ''slobodan državljanin BiH''!

PREOKRET - Mamić je ''slobodan državljanin BiH''!

Sportske.net 15.06.2018
Dan pošto je uhapšen u Međugorju, Zdravko Mamić pušten iz pritvora! Dgogodišnji čelnik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić danas je pušten iz pritvora, prenose mediji u Hrvatskoj i BiH. On je posle jučerašnjeg privođenja prosleđen u Sarajevo, gde… »
Mamić se ‘pravi bosanac’: Ne želi nazad u Hrvatsku, a Sud BiH je obustavio postupak izručenja

Mamić se ‘pravi bosanac’: Ne želi nazad u Hrvatsku, a Sud BiH je obustavio postupak izručenja

Hot sport 15.06.2018
Sud Bosne i Hercegovine odlučio je danas da obustavi postupak izručenja bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića Hrvatskoj, u kojoj je nepravosnažno osudjen na 6,5 godina zatvora. Ovu informaciju novinarima je potvrdio Mamićev advokat Ivica Rajić… »
Mamić pušten na slobodu: Ponosan sam što sam državljanin Bosne i Hercegovine

Mamić pušten na slobodu: Ponosan sam što sam državljanin Bosne i Hercegovine

Večernje novosti 15.06.2018
Čelnik FK Dinamo izjasnio se na današnjem ročištu da je protiv izručenja Hrvatskoj, a posle 12 sati pušten je na slobodu. Čelnik FK Dinamo Zdravko Mamić na današnjem ročištu pred Sudom BiH u Sarajevu izjasnio se da je protiv izručenja… »
Mamić: Ne želim da budem izručen Hrvatskoj. I neće

Mamić: Ne želim da budem izručen Hrvatskoj. I neće

Mondo 15.06.2018
Bivši čelnik Dinama pojavio se pred Sudom BiH u Sarajevu, poručio da je ponosni državljanin te zemlje i da ne želi da bude izručen Hrvatskoj jer ne veruje tamošnjem pravosuđu. Foto: MONDO/Jovan Terzić Zdravko Mamić, bivši čelnik Dinama, posle… »
Mamić potvrdio: Ne želi izručenje u Hrvatsku

Mamić potvrdio: Ne želi izručenje u Hrvatsku

Vesti online 15.06.2018
Bivši čelnik FK Dinamo Zdravko Mamić na današnjem ročištu u sarajevskom sudu rekao je da je ponosan što je državljanin BiH i ponovio da ne želi izručenje u Hrvatsku, jer mu tamo neće biti zagarantovano pošteno suđenje. Sud će odluku o… »
Mamić pred Sudom BiH: ''Ne želim izručenje Hrvatskoj''

Mamić pred Sudom BiH: ''Ne želim izručenje Hrvatskoj''

Sportske.net 15.06.2018
Odbrana Zdravka Mamića saopštila je danas pred Sudom Bosne i Hercegovine u Sarajevu da bivši funkcioner Fudbalskog kluba Dinamo ne prihvata dobrovoljno izručenje Hrvatskoj, jer ima državljanstvo BiH. Njegov advokat je istakao da Mamić smatra da se… »

Vesti dana »