Повезане вести

ПРЕОКРЕТ - Мамић је ''слободан држављанин БиХ''!

ПРЕОКРЕТ - Мамић је ''слободан држављанин БиХ''!

Спортске.нет 15.06.2018
Дан пошто је ухапшен у Међугорју, Здравко Мамић пуштен из притвора! Дгогодишњи челник Динама из Загреба Здравко Мамић данас је пуштен из притвора, преносе медији у Хрватској и БиХ. Он је после јучерашњег привођења прослеђен у… »
Мамић се ‘прави босанац’: Не жели назад у Хрватску, а Суд БиХ је обуставио поступак изручења

Мамић се ‘прави босанац’: Не жели назад у Хрватску, а Суд БиХ је обуставио поступак изручења

Хот спорт 15.06.2018
Суд Босне и Херцеговине одлучио је данас да обустави поступак изручења бившег челника Динама Здравка Мамића Хрватској, у којој је неправоснажно осудјен на 6,5 година затвора. Ову информацију новинарима је потврдио Мамићев… »
Мамић пуштен на слободу: Поносан сам што сам држављанин Босне и Херцеговине

Мамић пуштен на слободу: Поносан сам што сам држављанин Босне и Херцеговине

Вечерње новости 15.06.2018
Челник ФК Динамо изјаснио се на данашњем рочишту да је против изручења Хрватској, а после 12 сати пуштен је на слободу. Челник ФК Динамо Здравко Мамић на данашњем рочишту пред Судом БиХ у Сарајеву изјаснио се да је против… »
Мамић: Не желим да будем изручен Хрватској. И неће

Мамић: Не желим да будем изручен Хрватској. И неће

Мондо 15.06.2018
Бивши челник Динама појавио се пред Судом БиХ у Сарајеву, поручио да је поносни држављанин те земље и да не жели да буде изручен Хрватској јер не верује тамошњем правосуђу. Фото: МОНДО/Јован Терзић Здравко Мамић, бивши челник… »
Мамић потврдио: Не жели изручење у Хрватску

Мамић потврдио: Не жели изручење у Хрватску

Вести онлине 15.06.2018
Бивши челник ФК Динамо Здравко Мамић на данашњем рочишту у сарајевском суду рекао је да је поносан што је држављанин БиХ и поновио да не жели изручење у Хрватску, јер му тамо неће бити загарантовано поштено суђење. Суд ће… »
Мамић пред Судом БиХ: ''Не желим изручење Хрватској''

Мамић пред Судом БиХ: ''Не желим изручење Хрватској''

Спортске.нет 15.06.2018
Одбрана Здравка Мамића саопштила је данас пред Судом Босне и Херцеговине у Сарајеву да бивши функционер Фудбалског клуба Динамо не прихвата добровољно изручење Хрватској, јер има држављанство БиХ. Његов адвокат је истакао да… »

Вести дана »