Povezane vesti
Tramp od amerikanaca pravi severnokorejce: Evo šta najviše ceni kod Kimovog naroda (video)
Kurir 15.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da želi da ga njegov narod sluša s pažnjom dok govori, kao što Severnokorejci slušaju svog vodju Kim Džong-una, mada je potom rekao da je to bila šala. Tokom intervju ispred Bele kuće, Tramp je… »
Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju – hoću da i moji budu takvi
RTS 15.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji "sede i pažljivo slušaju" kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon Una, da bi kasnije tvrdio da je ovaj komentar dao u šali. Tramp je rekao i… »
Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju, hoću da i moji tako
Politika 15.06.2018
VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji „sede i pažljivo slušaju” kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon-una, da bi kasnije tvrdio da je ovaj komentar dao u… »
Tramp: Voleo bih da me slušaju kao Kima u Severnoj Koreji
N1 Info 15.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da želi da ga njegov narod sluša s pažnjom dok govori, kao što Severnokorejci slušaju svog vođu Kim Džong Una, mada je potom rekao da je to bila šala. Tokom intervjua ispred Bele kuče, Tramp je rekao… »
Lažne vesti su neprijatelj SAD, a ne Severna Koreja
Danas 14.06.2018
Tramp i Pompeo kritikuju sumnjičave novinare Sjedinjene Države i Severna Koreja su blizu sporazuma o većem broju pitanja, samouvereno je juče novinarima kazao američki državni sekretar Majk Pompeo. Međutim, Pompeo je prigovorio novinarima kada su… »
Vesti dana »
Dačić: Uhapšena osoba koja je osumnjičena da je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 2 satajoš 53 povezane
Gajić: Ukidanje pritvora korak dalje od optužnice protiv Vesića
Novi magazin pre 2 satajoš 39 povezanih
Hezbolah: Branićemo se ako Izrael pokrene napade; Erdogan: Turska spremna da pomogne za primirje u Gazi
RTS pre 1 satjoš 61 povezana
Dortmund prekinuo Dinamov niz, Muko utišao Bolonju, "nula" na "Vila parku"
Sportske.net pre 9 minutajoš 55 povezanih