Povezane vesti

Tramp od amerikanaca pravi severnokorejce: Evo šta najviše ceni kod Kimovog naroda (video)

Tramp od amerikanaca pravi severnokorejce: Evo šta najviše ceni kod Kimovog naroda (video)

Kurir 15.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da želi da ga njegov narod sluša s pažnjom dok govori, kao što Severnokorejci slušaju svog vodju Kim Džong-una, mada je potom rekao da je to bila šala. Tokom intervju ispred Bele kuće, Tramp je rekao da… »
Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju – hoću da i moji budu takvi

Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju – hoću da i moji budu takvi

RTS 15.06.2018
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji "sede i pažljivo slušaju" kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon Una, da bi kasnije tvrdio da je ovaj komentar dao u šali. Tramp je rekao i da je… »
Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju, hoću da i moji tako

Tramp: Kada Kim priča, njegovi slušaju, hoću da i moji tako

Politika 15.06.2018
VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da želi da oko sebe ima ljude koji „sede i pažljivo slušaju” kada on govori, baš kao oni iz okruženja severnokorejskog vođe Kim Džon-una, da bi kasnije tvrdio da je ovaj komentar dao u šali. AP navodi da… »
Tramp: Voleo bih da me slušaju kao Kima u Severnoj Koreji

Tramp: Voleo bih da me slušaju kao Kima u Severnoj Koreji

N1 Info 15.06.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da želi da ga njegov narod sluša s pažnjom dok govori, kao što Severnokorejci slušaju svog vođu Kim Džong Una, mada je potom rekao da je to bila šala. Tokom intervjua ispred Bele kuče, Tramp je rekao da Kimovu… »
Lažne vesti su neprijatelj SAD, a ne Severna Koreja

Lažne vesti su neprijatelj SAD, a ne Severna Koreja

Danas 14.06.2018
Tramp i Pompeo kritikuju sumnjičave novinare Sjedinjene Države i Severna Koreja su blizu sporazuma o većem broju pitanja, samouvereno je juče novinarima kazao američki državni sekretar Majk Pompeo. Međutim, Pompeo je prigovorio novinarima kada su ga… »

Vesti dana »