Povezane vesti
Žile se povredio pred duel sa Kostarikom!
Sportske.net 15.06.2018
Sreća u nesreći, prelom ne bi trebalo da ga odvoji od terena. Srpski reprezentativac Andrija Živković doživeo je neugodnu povredu pred polazak "Orlova" za Samaru. Na poslednjem treningu u Svetlogorsku Žile je doživeo prelom prsta na ruci. "Sudario sam se… »
Veoma loše vesti iz Rusije: Reprezentativac Srbije u sudaru na treningu doživeo prelom (foto)
Hot sport 15.06.2018
Srpska selekcija je stigla u Samaru gde će u nedelju od 14 časova igrati protiv Kostarike. Međutim, Mladen Krstajić bi mogao da u izboru ima jednog igrača manje. Sem Uroša Spajića koji još uvek nije u potpunosti spreman, iz Rusije stižu vesti da je na… »
Peh za mladog reprezentativca: Andrija Živković polomio prst
Sportski žurnal 15.06.2018
Andrija Živković povredio se na poslednjem treningu u Svetlogorsku. Sa zavijenom šakom i bandažiranim srednjim prstom doputovao je u Samaru. – Sudario sam se na treningu sa Veljkovićem i polomio prst. Doktori su mi sredili, ali tek treba da snimim. Nadam… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Serbian News Media pre 48 minutajoš 97 povezanih
Naša glumica na dan kad je umro njen otac satima čekala u redu da se pokloni pojasu Presvete Bogorodice
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Radojević: Sprovodili smo zakonite odluke opštine, Zaporožac: Policajci bili veoma grubi
Euronews pre 13 minutajoš 22 povezane