Повезане вести

Новинар тврди: Отели су ме људи са фантомкама

Новинар тврди: Отели су ме људи са фантомкама

Вести онлине 16.06.2018
Новинар Стефан Цветковић, чији је нестанак пријављен у ноћи између среде и четвртка, тврдио је у Управи криминалистицке полиције МУП Србије да су га отеле непознате особе, чија лица није видео, и која су, наводно, хтела да га… »
Стефан Цветковић дао изјаву у полицији. Кажу да је третиран као оштећена страна, за сада...

Стефан Цветковић дао изјаву у полицији. Кажу да је третиран као оштећена страна, за сада...

Недељник 16.06.2018
Српски званичници поручују да ће детаљи бити познати у наредним данима. Новинар Стефан Цветковић је касно синоћ завршио давање изјаве у Управи криминалистичке полиције у Београду и за сада није осумњичен, већ се третира као… »
Новинар Цветковић дао исказ у полицији: Отели су ме људи са фантомкама

Новинар Цветковић дао исказ у полицији: Отели су ме људи са фантомкама

БК ТВ 16.06.2018
Пронађен недалеко од свог дома... Новинар Стефан Цветковић, чији је нестанак пријављен у ноћи између среде и четвртка, тврдио је у Управи криминалистицке полиције МУП Србије да су га отеле непознате особе, чија лица није видео… »
Случај несталог новинара: Ево шта је Стефан Цветковић рекао полицији

Случај несталог новинара: Ево шта је Стефан Цветковић рекао полицији

Вечерње новости 15.06.2018
Цветковићев исказ у УКП пун "рупа", проверавају се сви његови контакти. Пре нестанка био на Косову са бизнисменом из источне Србије. НОВИНАР Стефан Цветковић, чији је нестанак пријављен у ноћи између среде и четвртка, тврдио је… »

Вести дана »