Povezane vesti
Novinar tvrdi: Oteli su me ljudi sa fantomkama
Vesti online 16.06.2018
Novinar Stefan Cvetković, čiji je nestanak prijavljen u noći između srede i četvrtka, tvrdio je u Upravi kriminalisticke policije MUP Srbije da su ga otele nepoznate osobe, čija lica nije video, i koja su, navodno, htela da ga prebace u Rumuniju… »
Stefan Cvetković dao izjavu u policiji. Kažu da je tretiran kao oštećena strana, za sada...
Nedeljnik 16.06.2018
Srpski zvaničnici poručuju da će detalji biti poznati u narednim danima. Novinar Stefan Cvetković je kasno sinoć završio davanje izjave u Upravi kriminalističke policije u Beogradu i za sada nije osumnjičen, već se tretira kao oštećena strana, prenose… »
Novinar Cvetković dao iskaz u policiji: Oteli su me ljudi sa fantomkama
BK TV 16.06.2018
Pronađen nedaleko od svog doma... Novinar Stefan Cvetković, čiji je nestanak prijavljen u noći između srede i četvrtka, tvrdio je u Upravi kriminalisticke policije MUP Srbije da su ga otele nepoznate osobe, čija lica nije video, i koja su, navodno, htela… »
Slučaj nestalog novinara: Evo šta je Stefan Cvetković rekao policiji
Večernje novosti 15.06.2018
Cvetkovićev iskaz u UKP pun "rupa", proveravaju se svi njegovi kontakti. Pre nestanka bio na Kosovu sa biznismenom iz istočne Srbije. NOVINAR Stefan Cvetković, čiji je nestanak prijavljen u noći između srede i četvrtka, tvrdio je u petak u prostorijama… »
Vesti dana »
Neverovatan preokret vremena! Stiže sneg, evo kada će se zabeleti i nizije
Telegraf pre 45 minutajoš 26 povezanih
Evo gde je pronađen Daniel Kajmakoski! Pevač bio vezan u automobilu, otmičari udarili u bankinu, pa pobegli
Telegraf pre 1 satjoš 51 povezana
Saša Obradović pred Budućnost: Ključ će biti čvrsta i odgovorna igra u odbrani
Danas pre 11 minutajoš 29 povezanih
Nova internet prevara preko WhatsApp-a: MUP apeluje na građane da ne otvaraju sumnjive linkove
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Prve informacije o težini povrede Lindzi Von: "Ne znam šta će se desiti, sa njom su svi hirurzi"
B92 pre 56 minutajoš 56 povezanih